
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה ו-40 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים14
מצרכים
עוף
-
8 שוק עוף ללא עצם בינוניות
משרה
-
2 שיני שום
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
2 כפות תימין טרי
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
ציפוי
-
2 ביצים L
-
2 כוסות פירורי לחם
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
הגשה
-
4 כפות מיונז
-
3 כפות חרדל דיז’ון
אופן הכנה
- מכינים את המשרה: כותשים את השום.
- בקערה מערבבים את כל חומרי המשרה. מכניסים את השוקיים ומשרים לפחות שעה במקרר.
- במחבת עמוקה מחממים את השמן.
- טורפים את הביצים בקערה אחת ובקערה נוספת מניחים את פירורי הלחם. טובלים את שוקי העוף בביצים ואז מצפים בפירורי הלחם.
- מטגנים את שוקי העוף עד שפירורי הלחם משחימים. מוציאים לנייר סופג.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מעבירים את שוקי העוף לתבנית התנור ואופים כ-15 דקות. מגישים בליווי המיונז והחרדל.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
612.8
קק״ל
2451.2
קק״ל
פחמימות
36.9
גרם
147.8
גרם
שומן
29.3
גרם
117.2
גרם
נתרן
1465.5
מ״ג
5862.0
מ״ג
חלבון
44.1
גרם
176.5
גרם
סיבים תזונתיים
3.4
גרם
13.6
גרם
שומן רווי
5.7
גרם
22.8
גרם
כולסטרול
311.6
מ״ג
1246.3
מ״ג
סידן
63.6
מ״ג
254.6
מ״ג
ברזל
3.4
מ״ג
13.6
מ״ג
אשלגן
536.4
מ״ג
2145.6
מ״ג
אבץ
4.7
מ״ג
18.7
מ״ג
תגובות (0)