-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 350.4 קק״ל 2102.4 קק״לפחמימות 37.2 גרם 222.9 גרםשומן 6.2 גרם 37.3 גרםנתרן 437.3 מ״ג 2623.9 מ״גחלבון 36.2 גרם 217.5 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.6 גרםשומן רווי 1.5 גרם 8.9 גרםכולסטרול 49.7 מ״ג 298.1 מ״גסידן 37.6 מ״ג 225.5 מ״גברזל 1.9 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 161.9 מ״ג 971.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות350
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 350.4 קק״ל 2102.4 קק״לפחמימות 37.2 גרם 222.9 גרםשומן 6.2 גרם 37.3 גרםנתרן 437.3 מ״ג 2623.9 מ״גחלבון 36.2 גרם 217.5 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.6 גרםשומן רווי 1.5 גרם 8.9 גרםכולסטרול 49.7 מ״ג 298.1 מ״גסידן 37.6 מ״ג 225.5 מ״גברזל 1.9 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 161.9 מ״ג 971.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 350 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 חזה עוף שלם בינוניים
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
1 ביצה L
-
1 כוס פירורי לחם
רוטב
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 שן שום
-
1 לימון בינוני
-
5 כפות ציר עוףאו מים
-
1 כף אבקת מרק עוף
-
2 כפיות סוכר לבן
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפיות מירין
-
1 כפית קורנפלור
-
1/2כוס או 120 מ"ל מים פושרים
-
2 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- טורפים בקערית את הביצה.
- קוצצים את הפלפל החריף והבצל הירוק, כותשים את השום, מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ.
- מכינים את חזה העוף: מכינים שלוש קערות: עם הקמח, עם הביצה ועם פירורי הלחם. טובלים את נתחי חזה העוף בקמח, בביצה ובפירורים.
- שמים את נתחי העוף בתבנית וצולים בתנור כ-20 דקות, עד שהם זהובים ועשויים. מוציאים. פורסים לפרוסות בעובי 1 ו-1/2 ס”מ.
- שמים בסיר את פלפל הצ’ילי והשום. מוסיפים את גרידת ומיץ הלימון, אבקת מרק עוף, סוכר, רוטב סויה ומירין, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים כדקה ומחלישים את האש.
- בקערית נפרדת ממיסים את הקורנפלור במים ומוסיפים לסיר תוך ערבוב. מערבבים כדקה, מכבים את הלהבה ומצננים קצת. אם רוצים אפשר לסנן את הרוטב.
- מגישים את נתחי העוף על אורז עם בצל ירוק קצוץ ועם הרוטב לטבילה ליד.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- טורפים בקערית את הביצה.
- קוצצים את הפלפל החריף והבצל הירוק, כותשים את השום, מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ.
- מכינים את חזה העוף: מכינים שלוש קערות: עם הקמח, עם הביצה ועם פירורי הלחם. טובלים את נתחי חזה העוף בקמח, בביצה ובפירורים.
- שמים את נתחי העוף בתבנית וצולים בתנור כ-20 דקות, עד שהם זהובים ועשויים. מוציאים. פורסים לפרוסות בעובי 1 ו-1/2 ס”מ.
- שמים בסיר את פלפל הצ’ילי והשום. מוסיפים את גרידת ומיץ הלימון, אבקת מרק עוף, סוכר, רוטב סויה ומירין, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים כדקה ומחלישים את האש.
- בקערית נפרדת ממיסים את הקורנפלור במים ומוסיפים לסיר תוך ערבוב. מערבבים כדקה, מכבים את הלהבה ומצננים קצת. אם רוצים אפשר לסנן את הרוטב.
- מגישים את נתחי העוף על אורז עם בצל ירוק קצוץ ועם הרוטב לטבילה ליד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
5 כפות??אבקת מרק עוף??? זו לא טעות?? זה לא נשמע הגיוני.. זה לא יהיה אכיל…אשמח לתשובה,תודה.
היי יעלי, את צודקת! תיקנו את המתכון. תודה רבה על ההערה ובהצלחה!