סנו רקע

שוקי עוף בתנור עם דבש, לימון ואורגנו

מחפשים מתכון של שוקי עוף בקלי קלות? הנה אחד כזה, כל מה שאתם צריכים זה חמש דקות וחמישה מרכיבים שיש לרובנו בבית ויש לכם שוקי עוף טעימים ומרשימים ברמות. בתיאבון
מחפשים מתכון של שוקי עוף בקלי קלות? הנה אחד כזה, כל מה שאתם צריכים זה חמש דקות וחמישה מרכיבים שיש לרובנו בבית ויש לכם שוקי עוף טעימים ומרשימים ברמות. בתיאבון
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
71 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    151
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.7 קק״ל 904.4 קק״ל
    פחמימות 22.1 גרם 132.5 גרם
    שומן 12.9 גרם 77.4 גרם
    נתרן 320.1 מ״ג 1920.6 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 30.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.1 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 31.8 גרם
    כולסטרול 4.1 מ״ג 24.4 מ״ג
    סידן 36.9 מ״ג 221.7 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 29.6 מ״ג
    אשלגן 37.7 מ״ג 226.2 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 24.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    151
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.7 קק״ל 904.4 קק״ל
    פחמימות 22.1 גרם 132.5 גרם
    שומן 12.9 גרם 77.4 גרם
    נתרן 320.1 מ״ג 1920.6 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 30.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.1 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 31.8 גרם
    כולסטרול 4.1 מ״ג 24.4 מ״ג
    סידן 36.9 מ״ג 221.7 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 29.6 מ״ג
    אשלגן 37.7 מ״ג 226.2 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 24.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
נעמה פלד
X

71 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה (רוטב)

קישוט


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה, מוסיפים את העוף, מערבבים היטב ומכניסים למקרר. כמה זמן במקרר? כמה זמן שיש לכם. ניתן להכניס לחצי שעה, ניתן להכניס לכמה שעות או אפילו ללילה שלם. כמה שיותר הרי זה משובח.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. מצפים תבנית בנייר אפייה, עורכים את שוקי העוף בתבנית ומוסיפים חצי כוס מים. מקשטים את העוף בלימונים חתוכים. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים שעה.
  4. לאחר שעה מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות, מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד חצי שעה עד שהפולקעות מקבלות גוון שזוף ויפה.
  5. אוכלים עם תפוחי אדמה או אורז.

מחפשים עוד מתכון עם עוף עסיסי שכולם אוהבים? לחצו כאן!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שוקי עוף בתנור עם דבש, לימון ואורגנו

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    חיים כהן
    Avatar
    8עינב ברוך

תגובות (51)

Avatar

    Avatar
    סיון

    היי, 2 שאלות: 1. שמים שום כתוש ברוטב וגם חתיכות שיני שום שלמים ביחד עם בצל ופרוסות לימון? כמו בסרטון הכוונה. 2. מתי שמים את המים? לפני התנור? תודה רבה!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סיון,
      1. או שום כתוש או שיני שום
      2. את המים שמים לפני הכנסה לתנור

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה יוסי, משמח לקרוא

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות