עראייס בלי בלגן ובלי כלים: פיתה עם בשר טחון, בצלים ועשבי תיבול

עראייס מהיר להכנה עם בשר טחון בלי לכלוך ובלי בלגן ועם הרבה טעמים בתוך פיתה חמה ומפתה. הכי כיף לארוחת צהריים פשוט להכין ולזלול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים.
  2. ממלאים את חצאי הפיתות במילוי (דוחסים היטב עם האצבעות).
  3. מחממים את הסיר על תכנית גריל בחום MAX וכאשר הסיר חם מניחים על פלטת הגריל למשך 8 דקות.
  4. פותחים את המכסה ומוודאים שכל צדי הפיתה נצרבו בצורה אחידה ומגישים.

    עראייס (צילום: שניר גואטה)
    עראייס (צילום: שניר גואטה)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 756.7 קק״ל 3026.7 קק״ל
פחמימות 54.2 גרם 216.9 גרם
שומן 40.0 גרם 160.0 גרם
נתרן 2015.7 מ״ג 8062.6 מ״ג
חלבון 47.2 גרם 188.6 גרם
סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.3 גרם
שומן רווי 11.7 גרם 46.9 גרם
כולסטרול 129.0 מ״ג 516.0 מ״ג
סידן 138.8 מ״ג 555.3 מ״ג
ברזל 5.7 מ״ג 22.8 מ״ג
אשלגן 720.4 מ״ג 2881.7 מ״ג
אבץ 8.5 מ״ג 33.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (13)

    Avatar
    רחל

    למה הכוונה 1/4 בצל גדול ? אם לא צריך את כולו אפשר להשתמש בבצל קטן

      Avatar
      Foody Foody

      היי רחל. בצל קטן בהחלט יתאים. נתקן גם במתכון 🙂

    Avatar
    אילנה טופצן

    איזה סיר מדובר??זה לא ברור

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody