
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
-
4 פיתות בינוניות
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל סגול בינוני
-
3 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
1 צרור כוסברה
-
3 כפות שמן זית
-
4 כפות צנוברים קלויים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות.
- במעבד מזון מניחים את הבצל, השום, הכוסברה, הפלפל הירוק החריף ושמן הזית ומרסקים לתערובת פירורית.
- מערבבים את התערובת עם הבשר הטחון, מוסיפים צנוברים, מלח ופלפל שחור.
- חוצים את הפיתות לחצאים וממלאים בתערובת הבשר.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן.
- מתיזים תרסיס שמן על חצאי הפיתות.
- קולים את הפיתות משני הצדדים עד שהפיתות מקבלות סימני חריכה.
- מעבירים את הפיתות לתנור ל-5 דקות עד שהבשר עשוי.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
725.3
קק״ל
2901.2
קק״ל
פחמימות
56.5
גרם
225.8
גרם
שומן
35.8
גרם
143.3
גרם
נתרן
1101.5
מ״ג
4405.8
מ״ג
חלבון
42.5
גרם
169.9
גרם
סיבים תזונתיים
3.1
גרם
12.4
גרם
שומן רווי
8.7
גרם
34.8
גרם
כולסטרול
113.8
מ״ג
455.0
מ״ג
סידן
122.6
מ״ג
490.3
מ״ג
ברזל
5.7
מ״ג
23.0
מ״ג
אשלגן
630.8
מ״ג
2523.1
מ״ג
אבץ
9.8
מ״ג
39.2
מ״ג
תגובות (0)