עראייס – פיתה צלויה במילוי בשר טחון וצנוברים

פיתות צלויות במילוי בשר עסיסי עם צנוברים ועשבי תיבול שמכינים במהירות – אהרוני מלמד אתכם איך להכין עראייס, המנה שתשדרג כל מנגל
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות.
  2. במעבד מזון מניחים את הבצל, השום, הכוסברה, הפלפל הירוק החריף ושמן הזית ומרסקים לתערובת פירורית.
  3. מערבבים את התערובת עם הבשר הטחון, מוסיפים צנוברים, מלח ופלפל שחור.
  4. חוצים את הפיתות לחצאים וממלאים בתערובת הבשר.
  5. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן.
  6. מתיזים תרסיס שמן על חצאי הפיתות.
  7. קולים את הפיתות משני הצדדים עד שהפיתות מקבלות סימני חריכה.
  8. מעבירים את הפיתות לתנור ל-5 דקות עד שהבשר עשוי.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 788.2 קק״ל 3152.8 קק״ל
פחמימות 55.7 גרם 222.7 גרם
שומן 43.4 גרם 173.6 גרם
נתרן 1520.1 מ״ג 6080.3 מ״ג
חלבון 42.5 גרם 169.9 גרם
סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.3 גרם
שומן רווי 11.1 גרם 44.4 גרם
כולסטרול 107.5 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 113.4 מ״ג 453.6 מ״ג
ברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״ג
אשלגן 644.1 מ״ג 2576.5 מ״ג
אבץ 8.0 מ״ג 32.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody