פאד סיו: אטריות אורז מוקפצות עם פרוסות בשר דקיקות, ירקות ורוטב סיני
מתגעגעים למזרח? דניאל עמית מקרבת אותנו לשם עם מנה מהירה וקלילה להכנה שתזכיר לכם את הטעמים המופלאים של מנות הרחוב מתאילנד, סין והפיליפינים
מתגעגעים למזרח? דניאל עמית מקרבת אותנו לשם עם מנה מהירה וקלילה להכנה שתזכיר לכם את הטעמים המופלאים של מנות הרחוב מתאילנד, סין והפיליפינים
- דניאל עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1389.3 קק״ל 1389.3 קק״לפחמימות 190.5 גרם 190.5 גרםסוכר 61.5 גרם 61.5 גרםשומן 46.2 גרם 46.2 גרםנתרן 3630.1 מ״ג 3630.1 מ״גחלבון 49.5 גרם 49.5 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 5.6 גרםשומן רווי 6.1 גרם 6.1 גרםכולסטרול 8.0 מ״ג 8.0 מ״גסידן 22.3 מ״ג 22.3 מ״גברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 163.0 מ״ג 163.0 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות1389
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1389.3 קק״ל 1389.3 קק״לפחמימות 190.5 גרם 190.5 גרםסוכר 61.5 גרם 61.5 גרםשומן 46.2 גרם 46.2 גרםנתרן 3630.1 מ״ג 3630.1 מ״גחלבון 49.5 גרם 49.5 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 5.6 גרםשומן רווי 6.1 גרם 6.1 גרםכולסטרול 8.0 מ״ג 8.0 מ״גסידן 22.3 מ״ג 22.3 מ״גברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 163.0 מ״ג 163.0 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 1389 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה אטריות אורז בעובי 3 מ”ממרובעות
-
1 ליטר מים רותחים
-
4 כפות שמן קנולה
-
4 שיני שוםפרוסות
-
1/2 שורש ג’ינג’ר בינוני
-
1 חופן ברוקולימפורק לפרחים
-
1/2 חבילה פטריות שמפיניוןטריות
-
100 גרם סינטהפרוסות דקיקות או פרוסות חזה עוף דקות
-
1/2 בקבוק רוטב סויה בסגנון סינילחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 חופן עלי בייבי תרד
אופן הכנה
- משרים את חבילת אטריות ריבועי האורז במים רותחים, מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול.
- בווק על אש גבוהה מקפיצים את השום והג’ינג’ר בשמן, מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ.
- מוסיפים את הבשר ומקפיצים יחד (עד שצבעו משתנה, כדקה).
- מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים. כשהברוקולי קצת מתרכך מוסיפים את האטריות וחצי בקבוק של קנור סויה סיני. מערבבים, מוסיפים את התרד, מערבבים שוב ונותנים לזה להתבשל עם הרוטב ולהצטמצם עוד כמה דקות ומגישים.
אופן הכנה
- משרים את חבילת אטריות ריבועי האורז במים רותחים, מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול.
- בווק על אש גבוהה מקפיצים את השום והג’ינג’ר בשמן, מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ.
- מוסיפים את הבשר ומקפיצים יחד (עד שצבעו משתנה, כדקה).
- מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים. כשהברוקולי קצת מתרכך מוסיפים את האטריות וחצי בקבוק של קנור סויה סיני. מערבבים, מוסיפים את התרד, מערבבים שוב ונותנים לזה להתבשל עם הרוטב ולהצטמצם עוד כמה דקות ומגישים.
קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר להשתמש בבשר פיקנייה?
כן, אך חשוב שהפרוסות יהיו דקיקות.
יש לי דפי אורז, האם אני יכולה לחתוך אותם לריבועים ולהשתמש?
היי, לא ניתן להשתמש בדפי אורז כאטריות אורז. דפי אורז מגיבים אחרת לבישול (הופכים למאד דביקים).