פאד תאי עוף וירקות של אושר אידלמן

אושר אידלמן מכין את מנת האטריות הכי מפורסמת בתאילנד, פאד תאי עם עוף. כבר לא צריך להזמין טייק אוואי, מכינים בקלות בבית ומרגישים בחו"ל
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

למה בעצם שלא נכין פאד תאי בבית? ככה נשלוט בכמויות הסוכר והמלח שמפמפמים לנו במסעדות. לקחתי את מנת הרחוב התאילנדית שאכלתי כל כך הרבה פעמים בטיוליי במזרח, והכנסתי אותה למטבח הישראלי הביתי.

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את העוף לרצועות.
  2. משרים את האטריות במים לשעתיים ומסננים.
  3. פורסים דק את הכרוב, מגרדים את הגזר על פומפייה, קוצצים את הבצל הירוק והבוטנים.
  4. מערבבים יחד את רכיבי הרוטב.
  5. מחממים את השמן במחבת ושוברים את הביצה.
  6. טורפים את הביצה עם כף העץ, ולאחר דקה מוסיפים את העוף. מקפיצים 2 דקות נוספות תוך ערבוב.
  7. מוסיפים את אטריות האורז והרוטב וממשיכים לבשל תוך ערבוב תמידי כ-2-3 דקות.
  8. מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לבשל תוך ערבוב 2 דקות נוספות (מוסיפים מעט מים אם צריך).
  9. מעבירים את תכולת המחבת לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הבוטנים, פלחי הליים, הנבטים, הבצל הירוק ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 408.8 קק״ל 817.6 קק״ל
פחמימות 35.9 גרם 71.8 גרם
שומן 20.9 גרם 41.8 גרם
נתרן 791.3 מ״ג 1582.6 מ״ג
חלבון 24.7 גרם 49.4 גרם
סיבים תזונתיים 8.9 גרם 17.8 גרם
שומן רווי 2.4 גרם 4.9 גרם
כולסטרול 164.9 מ״ג 329.8 מ״ג
סידן 160.3 מ״ג 320.6 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 5.8 מ״ג
אשלגן 815.5 מ״ג 1631.1 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody