פאד תאי עוף וירקות של אושר אידלמן

אושר אידלמן מכין את מנת האטריות הכי מפורסמת בתאילנד, פאד תאי עם עוף. כבר לא צריך להזמין טייק אוואי, מכינים בקלות בבית ומרגישים בחו"ל
אושר אידלמן מכין את מנת האטריות הכי מפורסמת בתאילנד, פאד תאי עם עוף. כבר לא צריך להזמין טייק אוואי, מכינים בקלות בבית ומרגישים בחו"ל
  • אושר אידלמן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    411
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 410.5 קק״ל 821.1 קק״ל
    פחמימות 36.7 גרם 73.3 גרם
    שומן 21.2 גרם 42.4 גרם
    נתרן 832.7 מ״ג 1665.4 מ״ג
    חלבון 24.5 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 164.6 מ״ג 329.2 מ״ג
    סידן 161.3 מ״ג 322.6 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 820.6 מ״ג 1641.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    411
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 410.5 קק״ל 821.1 קק״ל
    פחמימות 36.7 גרם 73.3 גרם
    שומן 21.2 גרם 42.4 גרם
    נתרן 832.7 מ״ג 1665.4 מ״ג
    חלבון 24.5 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 164.6 מ״ג 329.2 מ״ג
    סידן 161.3 מ״ג 322.6 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 820.6 מ״ג 1641.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור

למה בעצם שלא נכין פאד תאי בבית? ככה נשלוט בכמויות הסוכר והמלח שמפמפמים לנו במסעדות. לקחתי את מנת הרחוב התאילנדית שאכלתי כל כך הרבה פעמים בטיוליי במזרח, והכנסתי אותה למטבח הישראלי הביתי.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. על קרש חיתוך חותכים את העוף לרצועות.
  2. משרים את האטריות במים לשעתיים ומסננים.
  3. פורסים דק את הכרוב, מגרדים את הגזר על פומפייה, קוצצים את הבצל הירוק והבוטנים.
  4. מערבבים יחד את רכיבי הרוטב.
  5. מחממים את השמן במחבת ושוברים את הביצה.
  6. טורפים את הביצה עם כף העץ, ולאחר דקה מוסיפים את העוף. מקפיצים 2 דקות נוספות תוך ערבוב.
  7. מוסיפים את אטריות האורז והרוטב וממשיכים לבשל תוך ערבוב תמידי כ-2-3 דקות.
  8. מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לבשל תוך ערבוב 2 דקות נוספות (מוסיפים מעט מים אם צריך).
  9. מעבירים את תכולת המחבת לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הבוטנים, פלחי הליים, הנבטים, הבצל הירוק ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאד תאי עוף וירקות של אושר אידלמן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Nir Urshon

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    אנה בננה

    אני לא יודעת להכין מוקפץ טעים, והמוקפץ תמיד יוצא לי עצוב, ואז החלטתי להכין את המתכון הזה: יצא מוצלח מאוד. השתמשתי בנודלס רגילים כי זה מה שהיה לי בבית.

    Avatar
    סער

    אם יש כבר רוטב פאד תאי, בשביל מה להוסיף תמר הינדי ורוטב דגים, ששניהם מהווים חלק ברוטב פאד תאי?

      Avatar
      Foody Foody

      בכדי להדגיש את הטעמים האלו.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות