פאי אבוקדו ירוק מתוק של אור בן אוליאל

האבוקדו על שלל יתרונותיו הבריאותיים, הולך מעולה גם בגרסה המתוקה. קבלו פאי אבוקדו מתוק וירוק, עם שוקולד לבן וקלתית שחורה, מפתיע בטעמו הקרמי!
האבוקדו על שלל יתרונותיו הבריאותיים, הולך מעולה גם בגרסה המתוקה. קבלו פאי אבוקדו מתוק וירוק, עם שוקולד לבן וקלתית שחורה, מפתיע בטעמו הקרמי!
  • אור בן אוליאל
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    472
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 472.2 קק״ל 3777.8 קק״ל
    פחמימות 44.6 גרם 357.1 גרם
    שומן 30.5 גרם 243.9 גרם
    נתרן 42.5 מ״ג 340.3 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 51.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 18.6 גרם 149.2 גרם
    כולסטרול 80.1 מ״ג 640.6 מ״ג
    סידן 43.0 מ״ג 344.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 119.3 מ״ג 954.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    472
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 472.2 קק״ל 3777.8 קק״ל
    פחמימות 44.6 גרם 357.1 גרם
    שומן 30.5 גרם 243.9 גרם
    נתרן 42.5 מ״ג 340.3 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 51.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 18.6 גרם 149.2 גרם
    כולסטרול 80.1 מ״ג 640.6 מ״ג
    סידן 43.0 מ״ג 344.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 119.3 מ״ג 954.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור

במתכון זה מומלץ להשתמש באבוקדו מזן “האס”. הדרך לדעת האם אבוקדו “האס” בשל- היא על פי צבע הקליפה שלו. כשהקליפה שחורה, זה הסימן שהאבוקדו בשל, טעים ומוכן לאכילה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


קלתית שחורה


אופן הכנה

  1. מכינים את הקלתית השחורה: מעבדים יחד את כל המרכיבים עד לקבלת פירורי בצק.
  2. משטחים את הבצק בין שני ניירות אפייה מקומחים.
  3. מהדקים את הבצק המשוטח בתוך תבנית פאי/טארט בקוטר 22 ס”מ.
  4. מכניסים את התבנית לפריזר למשך 5 דקות.
  5. לאחר 5 דקות הקפאה מוציאים מהפריזר ואופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ-10 דקות.

    פאי אבוקדו מתוק2
    אבוקדו עם שוקולד לבן ושמנת מתוקה

  6. מכינים את המילוי: בשלב ראשון מקלפים את האבוקדו ומוציאים את הגלעין.
  7. מערבבים את כל מצרכי המילוי מלבד השמנת המתוקה והשוקולד הלבן בעזרת מוט בלנדר.
  8. בשלב שני ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה יחד לקבלת בלילה אחידה.
  9. מצננים את הקלתית שיצאה מהתנור.
  10. יוצקים על הקלתית את מילוי האבוקדו ומכניסים למקרר במשך כ-60 דקות להתייצבות.

    פאי אבוקדו מתוק3
    פאי אבוקדו מתוק, ירוק ומפתיע. צילום: אור בן אוליאל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות