פאי דבש מלוח

ליאור משיח מכינה מנת קינוח מיוחדת ולא שגרתית לראש השנה: פאי דבש מלוח. מלית רכה של דבש עם טוויסט מלוח על בסיס בצק פריך המתמוסס בפה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

תבנית טארט 24 ס"מ

בצק

מלית

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר מעבדים את החומרים היבשים עם המזולה עד שמתקבל מרקם פירורי. 
  2. מוסיפים לאט את המים עד שמתקבל בצק.
  3. מוציאים מהמיקסר, משטחים לעיגול שטוח, עוטפים בניילון ומקררים לשעתיים.
  4. לאחר הקירור, מרדדים ומשטחים על תבנית פאי.
  5. מקפיאים לפחות 10 דקות או עד האפייה עם המלית.
  6. מכינים את המלית: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. בקערה מערבבים את כל החומרים.
  8. מוציאים את תחתית הפאי מהמקפיא, מוזגים פנימה את המלית ואופים 30-40 דקות עד שהפאי מזהיב ומתייצב.
  9. מוציאים את הפאי מהתנור ובוזקים מלח גס מלמעלה.
  10. מניחים לפאי להתקרר לפני ההגשה.

מתכון: ליאור משיח

מרדדים את הבצק ומסדרים בתבנית
מרדדים את הבצק ומסדרים בתבנית
טארט מושלם
טארט מושלם

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1640.8 קק״ל 1640.8 קק״ל
פחמימות 357.9 גרם 357.9 גרם
שומן 12.6 גרם 12.6 גרם
נתרן 2435.0 מ״ג 2435.0 מ״ג
חלבון 26.5 גרם 26.5 גרם
סיבים תזונתיים 4.6 גרם 4.6 גרם
שומן רווי 3.9 גרם 3.9 גרם
כולסטרול 460.0 מ״ג 460.0 מ״ג
סידן 96.3 מ״ג 96.3 מ״ג
ברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
אשלגן 363.5 מ״ג 363.5 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    ענת אילוז

    אני מה זה שונאת מתכונים לא מדוייקים שגורמים לבזבוז הכסף שלי בקניית מצרכים וזריקתם לפח.

תגובה אחת

    Avatar
    Foody Foody

    היי, לצערנו לא קיבלנו מספיק פרטים על תהליך ההכנה ומה השתבש. נשמח מאוד לעזור, אנא שלחי מייל ל-info@foody.co.il

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody