רקע הנמל

פאי לימון פשוט, כי אין כמו החמוץ-מתוק הזה!

לסיים ארוחה עם פאי לימון זה הכי נכון שאפשר. הוא קליל ולא מכביד, חמצמץ ולא מתוק מדי, לא מסובך להכנה ונראה הכי מושקע. מי צריך יותר?
לסיים ארוחה עם פאי לימון זה הכי נכון שאפשר. הוא קליל ולא מכביד, חמצמץ ולא מתוק מדי, לא מסובך להכנה ונראה הכי מושקע. מי צריך יותר?
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4567
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4566.9 קק״ל 4566.9 קק״ל
    פחמימות 478.9 גרם 478.9 גרם
    שומן 272.1 גרם 272.1 גרם
    נתרן 1322.9 מ״ג 1322.9 מ״ג
    חלבון 68.3 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 161.7 גרם 161.7 גרם
    כולסטרול 403.5 מ״ג 403.5 מ״ג
    סידן 1649.7 מ״ג 1649.7 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 2481.3 מ״ג 2481.3 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4567
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4566.9 קק״ל 4566.9 קק״ל
    פחמימות 478.9 גרם 478.9 גרם
    שומן 272.1 גרם 272.1 גרם
    נתרן 1322.9 מ״ג 1322.9 מ״ג
    חלבון 68.3 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 161.7 גרם 161.7 גרם
    כולסטרול 403.5 מ״ג 403.5 מ״ג
    סידן 1649.7 מ״ג 1649.7 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 2481.3 מ״ג 2481.3 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
23 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את התחתית: שמים את העוגיות ואת החמאה בקערת מעבד מזון וטוחנים עד שמתקבלת תערובת פירורית לחה.
  3. מעבירים את הפירורים לתוך תבנית פאי ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות בעזרת האצבעות או תחתית כוס. משתדלים ליצור זווית כמה שיותר ישרה בין תחתית לדופן התבנית. משאירים בצד.
  4. מכינים את המלית: שמים בקערה את כל מרכיבי המלית יחד וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. מעבירים את בלילת המלית לתוך התבנית דרך מסננת, כדי להיפטר מכל הגושים.
  6. אופים במשך כ-20 דקות, או עד שהמלית מתחילה להתייצב בקצוות ועדיין רוטטת במרכז.
  7. מוציאים את העוגה מהתנור, מצננים תחילה על השיש ומעבירים לקירור למשך 6 שעות לפחות, עדיף לילה שלם.
  8. לקראת הגשה מקציפים את השמנת המתוקה ואת האינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
  9. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ומקשטים את הפאי הקר בתלוליות קצפת.
  10. לחילופין, אפשר למרוח את הקצפת על פני הפאי בעזרת כף.
  11. מפזרים מעל גרידת לימון ומגישים. שומרים את העוגה במקרר.
יש לנו עוד מתכונים של טארט לימון שאתם חייבים להכין:
פאי לימון פשוט, כי אין כמו החמוץ-מתוק הזה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      180 מעלות (ראי בסעיף 1 באופן ההכנה)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות