פאי פירות טריים במכשיר אחד שמחולל קסמים

במעבד המזון של Ninja FOODI אפשר להכין גם בצק, גם קרם למלית וגם פירות חתוכים, בלי סכינים ומיקסר ובסוף תהנו מפאי פירות טריים משגע
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    20

מצרכים

בצק

שכבת פירות

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במעבד המזון מרכיבים את מעבד המזון על הבסיס. מוסיפים קמח, מלח וסוכר. מוסיפים את קוביות החמאה והחלמונים ומפעילים ב- PULSE עד לקבלת בצק רך ואחיד (אפשר ללוש מעט עם הידיים על משטח מקומח להשלמת הפעולה).
  2. משמנים בחמאה את התבנית ומפדרים במעט קמח.
  3. מרדדים את הבצק הפריך בין שני ניירות אפייה, מסירים נייר אחד ומניחים את הבצק על התבנית. מהדקים עם האצבעות, גם על השוליים. מחוררים במזלג את התחתית ומקפיאים למשך שעה.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכניסים לתנור ואופים 12 דקות (חצי אפייה). מוצאים מהתנור ומקררים.
  5. מכינים את המלית: בבלנדר מכניסים לתוך הבלנדר את מרכיבי המלית. בוחרים בתכנית SMOOTHIE ומפעילים. מוזגים לתבנית עם הבצק החצי אפוי. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות עד שהמלית נאפית לגמרי.
  6. מכינים את שכבת הפירות: הרכיבו את הספירולייזר על בסיס המכשיר. הרכיבו את דיסק הפטוצ’יני בקערת האיסוף והרכיבו את המכסה עם פתח ההזנה. הכניסו את התפוח לתוך פתח ההזנה, הדקו על פין דיסק החיתוך, חזקו את מתקן הדחיפה על התפוח. בחרו באפשרות GO.
  7. עם הסיום הוציאו את שאריות התפוח מדיסק החיתוך, רוקנו את קערת האיסוף והמשיכו עם הפירות הנוספים. את התפוחים מניחים במים עם מיץ הלימון (כדי שלא ישחירו).
  8. מרתיחים בסיר קטן סוכר ומים.
  9. לאחר שהפאי התקרר מסדרים את הפירות החתוכים בעדינות ובצפיפות בתוך הפאי. מברישים את הפירות עם סירופ הסוכר ושומרים במקרר.

    לאחר שהפאי התקרר מסדרים את הפירות החתוכים בעדינות ובצפיפות בתוך הפאי.
    לאחר שהפאי התקרר מסדרים את הפירות החתוכים בעדינות ובצפיפות בתוך הפאי.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3003.4 קק״ל 3003.4 קק״ל
פחמימות 351.9 גרם 351.9 גרם
שומן 141.9 גרם 141.9 גרם
נתרן 1110.9 מ״ג 1110.9 מ״ג
חלבון 50.3 גרם 50.3 גרם
סיבים תזונתיים 18.6 גרם 18.6 גרם
שומן רווי 31.3 גרם 31.3 גרם
כולסטרול 643.2 מ״ג 643.2 מ״ג
סידן 481.0 מ״ג 481.0 מ״ג
ברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
אשלגן 1641.3 מ״ג 1641.3 מ״ג
אבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody