פאי רועים חלבי, מרשים וחגיגי עם פטריות ובצלים!

פאי רועים לא חייב להיות בשרי! תומר אומנסקי מביא לכם פאי רועים חלבי ומושלם, עם שכבות של בצלים, פטריות ופירה רך ועשיר!
פאי רועים לא חייב להיות בשרי! תומר אומנסקי מביא לכם פאי רועים חלבי ומושלם, עם שכבות של בצלים, פטריות ופירה רך ועשיר!
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    288
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 288.1 קק״ל 1728.7 קק״ל
    פחמימות 4.0 גרם 24.3 גרם
    שומן 26.2 גרם 157.4 גרם
    נתרן 1231.2 מ״ג 7387.3 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 58.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 15.8 גרם 94.7 גרם
    כולסטרול 144.5 מ״ג 866.8 מ״ג
    סידן 152.5 מ״ג 915.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 44.1 מ״ג 264.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    288
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 288.1 קק״ל 1728.7 קק״ל
    פחמימות 4.0 גרם 24.3 גרם
    שומן 26.2 גרם 157.4 גרם
    נתרן 1231.2 מ״ג 7387.3 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 58.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 15.8 גרם 94.7 גרם
    כולסטרול 144.5 מ״ג 866.8 מ״ג
    סידן 152.5 מ״ג 915.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 44.1 מ״ג 264.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור

תומר אומנסקי מציג: פאי רועים חלבי ומרשים עם טעמים עמוקים אך רכים שנוצרים מהשילוב של הבצלים, הפטריות ופירה תפוחי האדמה. הפאי מושלם לבראנץ’, ארוחת שבועות או כל ארוחה חלבית חגיגית שאתם רוצים להגיש בה תוספת משודרגת שהיא גם מנה עיקרית!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
תומר אומנסקי
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת פטריות ובצל

תערובת פירה ופרמז'ן

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את תערובת הבצל והפטריות: פורסים את הבצלים לרצועות ואת הפטריות לרבעים.
  2. מחממים במחבת גדולה כרבע כוס שמן ומטגנים בה את הבצלים והפטריות עד להזהבה ואידוי של מרבית הנוזלים.
  3. מתבלים את הבצלים והפטריות במלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ושום ומערבבים היטב. מוסיפים 250 מ”ל שמנת לבישול ומבשלים כ-5 דקות, עד לצמצום.
  4. מכינים את תערובת תפוחי האדמה והפרמז’ן: מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לארבעה חלקים. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים ומלח במשך 30-40 דקות, עד לריכוך.
  5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  6. מסננים את תפוחי האדמה מהמים, מעבירים לקערה ומועכים אותם לפירה. מוסיפים את החמאה, גבינת הפרמז’ן, המלח, הפלפל השחור והביצים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  7. משמנים היטב תבנית עגולה מזכוכית, מוזגים פנימה את מסת הפטריות והבצל ומשטחים. מורחים מעל המסה את תערובת תפוחי האדמה והפרמז’ן ויוצרים דוגמה עם מזלג לאורך התבנית.
  8. מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך 40 דקות. לקראת סוף האפייה ניתן לפזר גבינה צהובה, בולגרית או פירורי לחם ולהחזיר לאפייה של 5 דקות נוספות.

הערות

  • ניתן להוסיף למלית פלפלים קלויים, קוביות בטטה אפויות, קישואים וכו'.
  • ניתן להחליף את הפרמז'ן בגבינת פקורינו או מנצ'גו.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי רועים חלבי, מרשים וחגיגי עם פטריות ובצלים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    רעות דניאל

    ואוו יצא מושלםםם, המון מחמאות😊

קטגוריות

אביזרים

טכניקות