פונדנט שוקולד עם הפתעה של מיקי שמו

פונדנט שוקולד חלומי, רך ונימוח עם פרלינים מפתיעים באמצע. והבונוס? הפונדנט ללא גלוטן וכשר לפסח! כן כן, אנחנו כבר יודעים איזה קינוח תביאו לארוחת החג
פונדנט שוקולד חלומי, רך ונימוח עם פרלינים מפתיעים באמצע. והבונוס? הפונדנט ללא גלוטן וכשר לפסח! כן כן, אנחנו כבר יודעים איזה קינוח תביאו לארוחת החג
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    488
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 488.4 קק״ל 3907.2 קק״ל
    פחמימות 24.5 גרם 196.1 גרם
    שומן 29.6 גרם 236.7 גרם
    נתרן 96.4 מ״ג 770.8 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 17.8 גרם
    שומן רווי 13.0 גרם 103.7 גרם
    כולסטרול 248.9 מ״ג 1991.3 מ״ג
    סידן 46.6 מ״ג 372.5 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 18.6 מ״ג
    אשלגן 206.8 מ״ג 1654.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    488
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 488.4 קק״ל 3907.2 קק״ל
    פחמימות 24.5 גרם 196.1 גרם
    שומן 29.6 גרם 236.7 גרם
    נתרן 96.4 מ״ג 770.8 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 17.8 גרם
    שומן רווי 13.0 גרם 103.7 גרם
    כולסטרול 248.9 מ״ג 1991.3 מ״ג
    סידן 46.6 מ״ג 372.5 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 18.6 מ״ג
    אשלגן 206.8 מ״ג 1654.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פונדנט שוקולד

הפתעה: 6-8 פרלינים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים קלות התבנית אפייה.
  2. מכינים את הפונדנט:ממיסים שוקולד וחמאה בבן מארי, מוסיפים את השמן גרעיני ענבים ומערבבים.
  3. מקציפים את הביצים, חלמונים ואבקת הסוכר.
  4. יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.

    מקציפים את תערובת השוקולד עם תערובת הביצים עד לקבלת מרקם אחידה (צילום: שניר גוואטה)
    מקציפים את תערובת השוקולד עם תערובת הביצים עד לקבלת מרקם אחידה (צילום: שניר גוואטה)

  5. מוסיפים לתערובת אבקת שקדים וקמח ללא גלוטן ובעזרת מרית מקפלים פנימה לתערובת אחידה.
  6. מרכיבים את העוגה: יוצקים את מסת השוקולד לתבנית, משקיעים בלב המסה את הפרלינים.
  7. אופים כ-35 דקות בתנור, עד שהעוגה מתייצבת, אך לא מתייבשת מדי.
  8. מגישים בטמפרטורת החדר, אפשר לשמור במקרר כמה ימים.

    פונדנט שוקולד עם הפתעה (צילום: שניר גוואטה)
    פונדנט שוקולד עם הפתעה (צילום: שניר גוואטה)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פונדנט שוקולד עם הפתעה של מיקי שמו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    יעקב דביר

    אין אבקת אפיה ? חצי שקית , כ 5 גר ?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות