פונדנט שוקולד עם הפתעה של מיקי שמו

פונדנט שוקולד חלומי, רך ונימוח עם פרלינים מפתיעים באמצע. והבונוס? הפונדנט ללא גלוטן וכשר לפסח! כן כן, אנחנו כבר יודעים איזה קינוח תביאו לארוחת החג
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

פונדנט שוקולד

הפתעה: 6-8 פרלינים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים קלות התבנית אפייה.
  2. מכינים את הפונדנט:ממיסים שוקולד וחמאה בבן מארי, מוסיפים את השמן גרעיני ענבים ומערבבים.
  3. מקציפים את הביצים, חלמונים ואבקת הסוכר.
  4. יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.

    מקציפים את תערובת השוקולד עם תערובת הביצים עד לקבלת מרקם אחידה (צילום: שניר גוואטה)
    מקציפים את תערובת השוקולד עם תערובת הביצים עד לקבלת מרקם אחידה (צילום: שניר גוואטה)

  5. מוסיפים לתערובת אבקת שקדים וקמח ללא גלוטן ובעזרת מרית מקפלים פנימה לתערובת אחידה.
  6. מרכיבים את העוגה: יוצקים את מסת השוקולד לתבנית, משקיעים בלב המסה את הפרלינים.
  7. אופים כ-35 דקות בתנור, עד שהעוגה מתייצבת, אך לא מתייבשת מדי.
  8. מגישים בטמפרטורת החדר, אפשר לשמור במקרר כמה ימים.

    פונדנט שוקולד עם הפתעה (צילום: שניר גוואטה)
    פונדנט שוקולד עם הפתעה (צילום: שניר גוואטה)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 427.4 קק״ל 3418.8 קק״ל
פחמימות 24.6 גרם 196.5 גרם
שומן 22.3 גרם 178.3 גרם
נתרן 62.0 מ״ג 495.6 מ״ג
חלבון 8.3 גרם 66.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 17.8 גרם
שומן רווי 12.4 גרם 99.1 גרם
כולסטרול 270.4 מ״ג 2162.9 מ״ג
סידן 50.1 מ״ג 400.9 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 20.7 מ״ג
אשלגן 215.9 מ״ג 1727.5 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 10.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

    Avatar
    שולמית !

    600 מ”ל שמן זרעי ענבים? התכוונתם ל60 מ”ל-רבע כוס, נא לתקן.

      Avatar
      Foody Foody

      תוקן. תודה על האכפתיות והעירנות

    Avatar
    מיכל

    מה זה שמן זרעי ענבים והיכן משיגים זאת? האם שימושי גם לדברים אחרים? האם מחוייב למתכון או שיש תחליף?

      Avatar
      Foody Foody

      היי מיכל, ניתן למצוא שמן זרעי ענבים בכל חנויות הטבע וגם בהרבה מרכולים. מאד בריא, גם לאפיה וגם לטיגון.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody