פופקורן עוף – נגיסי עוף פריכים בדבש

המשפחה שלכם אוהבת שניצלים? אתם חייבים להכין לה את המתכון הזה - פופקורן עוף, נאגטס עוף בציפוי פריך עם רוטב דבש מתקתק. תתכוננו להתמכר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

תוספת למשרה

ציפוי

רוטב

אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לחתיכות קטנות בגודל ביס.
  2. כותשים את שן השום.
  3. מערבבים את כל חומרי המשרה והעוף בקערה. מכסים בניילון נצמד ומשרים כחצי שעה במקרר. בתום חצי שעה מסננים מהנוזלים ומחזירים לקערה.
  4. בקערית קטנה מערבבים את כל מרכיבי התוספת למשרה. מוסיפים אותם לעוף ומערבבים היטב.
  5. בינתיים, שוברים את הקורנפלקס לפירורים באמצעות פטיש שניצלים או באמצעות פולסים במעבד מזון. מעבירים לתבנית קטנה.
  6. מצפים את חתיכות העוף בתערובת הקורנפלקס ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  7. מחממים תנור ל-200 מעלות, ואופים בתנור החם 15 דקות.
  8. בינתיים, מכינים את הרוטב: שמים את כל חומרי הרוטב בסיר קטן ומעלים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ-5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
  9. כשנתחי העוף מוכנים, מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים כמה רוטב שאוהבים. בעזרת מלקחיים מערבבים את נתחי העוף כך שהם מצופים מכל הצדדים. מגישים חם.

צילום: שני הלוי

הערות

  • במתכון זה משתמשים בקורנפלקס לא ממותק

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 559.4 קק״ל 3356.5 קק״ל
פחמימות 64.1 גרם 384.7 גרם
שומן 11.8 גרם 70.9 גרם
נתרן 1353.5 מ״ג 8121.0 מ״ג
חלבון 461.2 גרם 2767.5 גרם
סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.0 גרם
שומן רווי 2.4 גרם 14.4 גרם
כולסטרול 126.7 מ״ג 760.0 מ״ג
סידן 39.2 מ״ג 235.2 מ״ג
ברזל 6.5 מ״ג 39.1 מ״ג
אשלגן 623.8 מ״ג 3742.9 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 11.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody