פופקורן עוף – נגיסי עוף פריכים בדבש

המשפחה שלכם אוהבת שניצלים? אתם חייבים להכין לה את המתכון הזה של פופקורן עוף - נאגטס עוף בציפוי פריך עם רוטב דבש מתקתק. תתכוננו להתמכר
המשפחה שלכם אוהבת שניצלים? אתם חייבים להכין לה את המתכון הזה של פופקורן עוף - נאגטס עוף בציפוי פריך עם רוטב דבש מתקתק. תתכוננו להתמכר
  • תמר שורצברד
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    585
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 585.1 קק״ל 3510.8 קק״ל
    פחמימות 72.7 גרם 436.3 גרם
    שומן 11.4 גרם 68.1 גרם
    נתרן 709.9 מ״ג 4259.2 מ״ג
    חלבון 637.6 גרם 3825.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 21.6 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 28.9 מ״ג 173.1 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 48.9 מ״ג
    אשלגן 135.5 מ״ג 813.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    585
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 585.1 קק״ל 3510.8 קק״ל
    פחמימות 72.7 גרם 436.3 גרם
    שומן 11.4 גרם 68.1 גרם
    נתרן 709.9 מ״ג 4259.2 מ״ג
    חלבון 637.6 גרם 3825.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 21.6 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 28.9 מ״ג 173.1 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 48.9 מ״ג
    אשלגן 135.5 מ״ג 813.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה

תוספת למשרה

ציפוי

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לחתיכות קטנות בגודל ביס.
  2. כותשים את שן השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  3. מערבבים את כל חומרי המשרה והעוף בקערה. מכסים בניילון נצמד ומשרים כחצי שעה במקרר. בתום חצי שעה מסננים מהנוזלים ומחזירים לקערה.
  4. בקערית קטנה מערבבים את כל מרכיבי התוספת למשרה. מוסיפים אותם לעוף ומערבבים היטב.
  5. בינתיים, שוברים את הקורנפלקס לפירורים באמצעות פטיש שניצלים או באמצעות פולסים במעבד מזון. מעבירים לתבנית קטנה.
  6. מצפים את חתיכות העוף בתערובת הקורנפלקס ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  7. מחממים תנור ל-200 מעלות, ואופים בתנור החם 15 דקות.
  8. בינתיים, מכינים את הרוטב: שמים את כל חומרי הרוטב בסיר קטן ומעלים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ-5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
  9. כשנתחי העוף מוכנים, מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים כמה רוטב שאוהבים. בעזרת מלקחיים מערבבים את נתחי העוף כך שהם מצופים מכל הצדדים. מגישים חם.

צילום: שני הלוי

הערות

  • במתכון זה משתמשים בקורנפלקס לא ממותק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פופקורן עוף – נגיסי עוף פריכים בדבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (22)

Avatar

    Avatar
    רחלי

    הכנו את זה בבית חב”ד שלנו לעשרות מטיילים ויצא פצצה.

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח לקרוא רחלי, תודה רבה

    Avatar
    מיכל

    הי, רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בקורנפלקס רגיל של תלמה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן בטח. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות