פוקאצ’ה כרובית עם רוטב שום ודבש שמתחסלת בשתי דקות!

פוקאצ'ה כרובית עם רוטב שום חלומי. ביס קריספי חלומי מלא טעמים. כל כך טעימה שלא תספיקו להגיד פוקאצ'ה והיא תיעלם!
פוקאצ'ה כרובית עם רוטב שום חלומי. ביס קריספי חלומי מלא טעמים. כל כך טעימה שלא תספיקו להגיד פוקאצ'ה והיא תיעלם!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    1215
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1214.9 קק״ל 2429.9 קק״ל
    פחמימות 200.6 גרם 401.2 גרם
    סוכר 13.0 גרם 26.1 גרם
    שומן 29.8 גרם 59.6 גרם
    נתרן 1617.7 מ״ג 3235.3 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 63.8 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 92.5 מ״ג 185.0 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 661.8 מ״ג 1323.5 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    1215
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1214.9 קק״ל 2429.9 קק״ל
    פחמימות 200.6 גרם 401.2 גרם
    סוכר 13.0 גרם 26.1 גרם
    שומן 29.8 גרם 59.6 גרם
    נתרן 1617.7 מ״ג 3235.3 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 63.8 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 92.5 מ״ג 185.0 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 661.8 מ״ג 1323.5 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

הגשה


 אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: לשים את כל המרכיבים בקערת מיקסר עם וו לישה במשך כ-8 דקות עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים במשך כ-60 דקות, עד להכפלת הנפח.
  3. מכינים את הכרובית: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית, בוזקים את שמן הזית ורוטב שום ודבש, מתבלים במלח, פלפל וכמון ומערבבים היטב.
  5. אופים במשך 15-20 דקות עד שהכרובית מתחילה להזהיב.
  6. מוציאים את התבנית  ומעלים את חום התנור ל-220 מעלות.
  7. מחלקים את הבצק לשני כדורים. יוצרים מכל כדור מלבן או עיגול ומפזרים עליו את הכרובית. מתפיחים 20 דקות נוספות.
  8. אופים את הפוקצ’ות בתנור במשך 7-9 דקות להשחמה יפה.
  9. מזלפים על הפוקצ’ות טחינה גולמית ומגישים מיד.

    פוקצה כרובית2
    פוקצ’ה כרובית. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקאצ’ה כרובית עם רוטב שום ודבש שמתחסלת בשתי דקות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות