window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘AW-857529266’); gtag(‘event’, ‘conversion’, { ‘send_to’: ‘AW-857529266/b-74CIac_MgBELK385gD’, ‘value’: 1.0, ‘currency’: ‘ILS’, ‘aw_remarketing_only’: true });

מתכון מושלם – פוקצ’ה לפסח של קרין גורן

פוקצ'ה לפסח - יש דבר כזה? בוודאי! מדובר בלחם טעים בטעמי שום, רוזמרין ושמן זית שמכינים בקלי קלות בתוך תבנית אחת, על בסיס קמח מצות דק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מקציפים את הביצים במיקסר במהירות גבוהה 5 דקות.
  3. מערבבים יחד את שאר החומרים בקערה נפרדת ומערבבים פנימה את הביצים המוקצפות.
  4. משטחים בתבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה ומצפים ברוזמרין, מלח גס, שום פרוס ושמן זית.
  5. אופים כ-40 דקות עד להזהבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1294.5 קק״ל 1294.5 קק״ל
פחמימות 2.4 גרם 2.4 גרם
שומן 130.5 גרם 130.5 גרם
נתרן 1902.9 מ״ג 1902.9 מ״ג
חלבון 31.2 גרם 31.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 21.9 גרם 21.9 גרם
כולסטרול 1015.2 מ״ג 1015.2 מ״ג
סידן 128.9 מ״ג 128.9 מ״ג
ברזל 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
אשלגן 324.0 מ״ג 324.0 מ״ג
אבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    Malka Gruenberg

    אפשר להחליף בקמח תפוחי אדמהׁ?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody