רקע יטבתה

פטוצ’יני זוקיני מוקרם לארוחה משפחתית מושלמת

הכוכב של הפרסומת של יטבתה! פטוציני זוקיני יפהפה ברוטב לבן ירקרק, מוקרם בשמנת עם נגיעות גרידת לימון. מנה נפלאה לארוחה משפחתית מהנה ומשביעה!
הכוכב של הפרסומת של יטבתה! פטוציני זוקיני יפהפה ברוטב לבן ירקרק, מוקרם בשמנת עם נגיעות גרידת לימון. מנה נפלאה לארוחה משפחתית מהנה ומשביעה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    695
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 694.9 קק״ל 2779.7 קק״ל
    פחמימות 113.0 גרם 452.0 גרם
    שומן 56.8 גרם 227.4 גרם
    נתרן 921.7 מ״ג 3686.8 מ״ג
    חלבון 40.5 גרם 162.2 גרם
    סיבים תזונתיים 36.5 גרם 146.0 גרם
    שומן רווי 47.5 גרם 189.8 גרם
    כולסטרול 71.4 מ״ג 285.5 מ״ג
    סידן 190.3 מ״ג 761.2 מ״ג
    ברזל 33.3 מ״ג 133.0 מ״ג
    אשלגן 282.1 מ״ג 1128.4 מ״ג
    אבץ 33.5 מ״ג 133.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    695
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 694.9 קק״ל 2779.7 קק״ל
    פחמימות 113.0 גרם 452.0 גרם
    שומן 56.8 גרם 227.4 גרם
    נתרן 921.7 מ״ג 3686.8 מ״ג
    חלבון 40.5 גרם 162.2 גרם
    סיבים תזונתיים 36.5 גרם 146.0 גרם
    שומן רווי 47.5 גרם 189.8 גרם
    כולסטרול 71.4 מ״ג 285.5 מ״ג
    סידן 190.3 מ״ג 761.2 מ״ג
    ברזל 33.3 מ״ג 133.0 מ״ג
    אשלגן 282.1 מ״ג 1128.4 מ״ג
    אבץ 33.5 מ״ג 133.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים.
  2. מוסיפים את הפטוצ’יני למים ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  3. בינתיים מכינים את הרוטב: ממיסים כף אחת מהחמאה במחבת על אש בינונית.
  4. מוסיפים את השום ושבבי הצ’ילי ומטגנים קלות במשך 30 שניות. נזהרים שהשום לא יישרף.
  5. מוסיפים את הזוקיני למחבת, ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דקות עד שהזוקיני רך.

    פטוציני זוקיני4
    מסננים את הפטוצ’יני ומוסיפים לרוטב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  6. מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים שוב.
  7. מסננים את הפטוצ’יני מהמים ומוסיפים אותו למחבת ביחד עם החמאה שנותרה, השמנת לבישול ורוב הגבינה.

    פטוציני זוקיני3
    פטוציני זוקיני. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  8. מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.
  9. הגשה: מפזרים מעל המנה את הגבינה שנותרה, פרחי קישואים מטוגנים ורצועות בזיליקום טרי.

    פטוציני זוקיני5
    פטוציני זוקיני. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

הערות

  • רוצים שהמנה שלכם תגרוף מחמאות? הוסיפו פרחי זוקיני וקשטו איתם את הפסטה, אם שמנת יטבתה היא שטיק מנצח זה לגמרי הסגן שלו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פטוצ’יני זוקיני מוקרם לארוחה משפחתית מושלמת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות