פיוז’ן אקוודורי: מנת סביצ’ה דג מעוטר בקינואה קריספית לצד סלט בורגול
מה קורה כשדג ים פוגש ליים, עשבי תיבול, יוגורט יווני, קינואה דרום אמריקאית וסלט בורגול ים תיכוני? נוצר פלא קולינרי המיובא היישר מאקוודור ולא כדאי לכם לפספס
מה קורה כשדג ים פוגש ליים, עשבי תיבול, יוגורט יווני, קינואה דרום אמריקאית וסלט בורגול ים תיכוני? נוצר פלא קולינרי המיובא היישר מאקוודור ולא כדאי לכם לפספס
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2353.0 קק״ל 2353.0 קק״לפחמימות 235.3 גרם 235.3 גרםשומן 78.4 גרם 78.4 גרםנתרן 481.9 מ״ג 481.9 מ״גחלבון 148.5 גרם 148.5 גרםסיבים תזונתיים 67.8 גרם 67.8 גרםשומן רווי 13.1 גרם 13.1 גרםכולסטרול 245.0 מ״ג 245.0 מ״גסידן 800.1 מ״ג 800.1 מ״גברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״גאשלגן 5638.4 מ״ג 5638.4 מ״גאבץ 11.5 מ״ג 11.5 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות2353
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2353.0 קק״ל 2353.0 קק״לפחמימות 235.3 גרם 235.3 גרםשומן 78.4 גרם 78.4 גרםנתרן 481.9 מ״ג 481.9 מ״גחלבון 148.5 גרם 148.5 גרםסיבים תזונתיים 67.8 גרם 67.8 גרםשומן רווי 13.1 גרם 13.1 גרםכולסטרול 245.0 מ״ג 245.0 מ״גסידן 800.1 מ״ג 800.1 מ״גברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״גאשלגן 5638.4 מ״ג 5638.4 מ״גאבץ 11.5 מ״ג 11.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 2353 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
סביצ'ה
-
500 גרם דגי מוסר יםאו כל דג ים טרי רחק שאוהבים
-
6 ליים בינונייםמיץ בלבד (או לימון)
-
1 צרור כוסברהקצוצה
סלט בורגול
קינואה קריספית
-
1/2 כוס קינואה אדומה
הגשה
-
1 מיכל יוגורט יווני 7%
-
2 עגבניות בינוניים
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטןפרוס
אופן הכנה
- מכינים את הסביצ’ה: חותכים את הדג הטרי לקוביות של 1 ס”מ ומעבירים לקערה.
- סוחטים את הליים לקערה ומשרים את הדג בליים בין 10 דקות לכמה שעות.
- מוציאים את הדג ומערבבים אותו עם כוסברה קצוצה ומלח.
- מכינים את סלט הבורגול: משרים את הבורגול במים רותחים עד לריכוך.
- חותכים את המלפפונים והבצל לקוביות קטנות.
- קוצצים את הפטרוזיליה והנענע ומערבבים את המלפפונים והבצל יחד עם הבורגול. מתבלים במלח, פלפל ומעט שמן זית משובח.
- מכינים את הקינואה הקריספית: מבשלים את הקינואה במים עד ריכוך, מסננים את המים ומשטחים על תבנית.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומכניסים לתנור עד שהקינואה נהיית קריספית. מצננים לטמפרטורת החדר.
- מגישים את המנה: מורחים כף יוגורט על הצלחת. על היוגורט מניחים כף גדושה מהסביצ’ה על היוגורט ומפזרים מעל מהקינואה.
- לצד הדג מגישים 2 כפות מסלט הבורגול. סוחטים עגבנייה בשלה מעל הכל ומקשטים ב- 3 טבעות צ’ילי אדום. בתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את הסביצ’ה: חותכים את הדג הטרי לקוביות של 1 ס”מ ומעבירים לקערה.
- סוחטים את הליים לקערה ומשרים את הדג בליים בין 10 דקות לכמה שעות.
- מוציאים את הדג ומערבבים אותו עם כוסברה קצוצה ומלח.
- מכינים את סלט הבורגול: משרים את הבורגול במים רותחים עד לריכוך.
- חותכים את המלפפונים והבצל לקוביות קטנות.
- קוצצים את הפטרוזיליה והנענע ומערבבים את המלפפונים והבצל יחד עם הבורגול. מתבלים במלח, פלפל ומעט שמן זית משובח.
- מכינים את הקינואה הקריספית: מבשלים את הקינואה במים עד ריכוך, מסננים את המים ומשטחים על תבנית.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומכניסים לתנור עד שהקינואה נהיית קריספית. מצננים לטמפרטורת החדר.
- מגישים את המנה: מורחים כף יוגורט על הצלחת. על היוגורט מניחים כף גדושה מהסביצ’ה על היוגורט ומפזרים מעל מהקינואה.
- לצד הדג מגישים 2 כפות מסלט הבורגול. סוחטים עגבנייה בשלה מעל הכל ומקשטים ב- 3 טבעות צ’ילי אדום. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן