פילה דג ברוטב שמנת ועשבי תיבול

שי-לי ליפא מוכיחה שהשילוב בין יין לבן וטרגון הוא שילוב מנצח במנת פילה דג ברוטב שמנת ועשבי תיבול. ארוחה קלילה שמתאימה לאירוח חלבי
שי-לי ליפא מוכיחה שהשילוב בין יין לבן וטרגון הוא שילוב מנצח במנת פילה דג ברוטב שמנת ועשבי תיבול. ארוחה קלילה שמתאימה לאירוח חלבי
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    633
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 633.4 קק״ל 2533.7 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 77.5 גרם
    שומן 27.4 גרם 109.4 גרם
    נתרן 1699.7 מ״ג 6798.9 מ״ג
    חלבון 39.7 גרם 158.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 14.1 גרם 56.3 גרם
    כולסטרול 119.9 מ״ג 479.5 מ״ג
    סידן 149.3 מ״ג 597.1 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 1019.3 מ״ג 4077.3 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    633
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 633.4 קק״ל 2533.7 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 77.5 גרם
    שומן 27.4 גרם 109.4 גרם
    נתרן 1699.7 מ״ג 6798.9 מ״ג
    חלבון 39.7 גרם 158.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 14.1 גרם 56.3 גרם
    כולסטרול 119.9 מ״ג 479.5 מ״ג
    סידן 149.3 מ״ג 597.1 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 1019.3 מ״ג 4077.3 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דגים

ציר

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים את הדגים ל-4 חתיכות פילה עם העור. חותכים את הבצל לרבעים ואת הגזר לפרוסות עבות. חוצים את השום. קוצצים דק את הבצל שמיועד לרוטב. קוצצים את העירית והטרגון.
  2. מכינים את הדגים: מביאים לרתיחה בסיר רחב את רכיבי הציר. מבשלים כ-10 דקות ללא כיסוי למיזוג הטעמים ולצמצום חלק מהנוזלים.
  3. מניחים את הפילטים של הבורי בתוך הציר כשהעור כלפי מטה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 5-4 דקות. מכבים את הלהבה ומשאירים את הדג בציר לעוד 5 דקות.
  4. מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת בינונית על להבה נמוכה-בינונית. מוסיפים את הבצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים 4-3 דקות עד שהיין מתאדה.
  5. מוסיפים את השמנת לבישול, מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-2 דקות עד שהשמנת מסמיכה.
  6. מוסיפים את העירית והטרגון ומערבבים. טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה דג ברוטב שמנת ועשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות