פילה דג בקארי צהוב

השף שגב משה מלמד להכין פילה דג בקארי צהוב - דג צלוי שמוגש על מצע אורז עם רוטב קארי אסיאתי עם חלב קוקוס, עלים ירוקים ועשבי תיבול
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות לבישול: חותכים לרצועות דקות את הכרוב ואת הפלפל החריף האדום, חותכים למקטעים את עלי הבאק צ’וי.
  2. במעבד מזון טוחנים את הג’ינג’ר, השום והלמון גראס למשחה חלקה.
  3. מחממים מעט שמן בסיר. כשהשמן חם, מוסיפים את מחית הג’ינג’ר והשום ומטגנים כדקה. מוסיפים את הכרוב ואת הבאק צ’וי ומטגנים כ-5 דקות.
  4. מוסיפים את מחית הקארי הצהוב ומטגנים כ-2 דקות.
  5. מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים. מעלים את התבשיל לרתיחה.
  6. ברתיחה, מוסיפים את הפלפל החריף ואת הקפיר ליים.
  7. מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות. מוסיפים את עשבי התיבול הטריים ומסירים מהאש.
  8. בינתיים, מחממים תנור ל-200 מעלות. מתבלים את פילה הדג במעט שמן, מלח ופלפל שחור ואופים בתנור החם כ-7 דקות.
  9. מגישים: מניחים בכל צלחת פילה דג צלוי. יוצקים מעל רוטב קארי ומקשטים בעשבי תיבול טריים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 921.9 קק״ל 1843.7 קק״ל
פחמימות 31.4 גרם 62.9 גרם
שומן 72.0 גרם 144.1 גרם
נתרן 3416.5 מ״ג 6833.0 מ״ג
חלבון 43.8 גרם 87.6 גרם
סיבים תזונתיים 10.3 גרם 20.6 גרם
שומן רווי 44.4 גרם 88.9 גרם
כולסטרול 77.4 מ״ג 154.8 מ״ג
סידן 182.0 מ״ג 364.0 מ״ג
ברזל 5.9 מ״ג 11.8 מ״ג
אשלגן 1745.1 מ״ג 3490.3 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody