פילה לברק בקראסט טחינה ושקדים

איך מכינים ארוחת צהריים בריאה ומזינה ב-10 דקות עבודה? שי-לי ליפא עם מתכון טעים במיוחד של פילה לברק בקראסט טחינה ושקדים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

תערובת טחינה

תערובת שקדים

אופן הכנה

  1. מוציאים את הדגים מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מערבבים בקערה טחינה גולמית, מיץ לימון ושמן זית למשחה סמיכה.
  4. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
  5. בקערה אחרת מערבבים שקדים, פטרוזיליה קצוצה, גרידת לימון ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  6. מניחים את הדגים בתבנית כשהעור כלפי מטה, מתבלים במלח ופלפל שחור, מורחים את הדגים בתערובת הטחינה, מניחים מעל את תערובת השקדים ומהדקים.
  7. אופים בתנור החם 12-10 דקות עד שהשקדים זהובים והדגים מוכנים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 483.0 קק״ל 1932.0 קק״ל
פחמימות 6.6 גרם 26.5 גרם
שומן 27.9 גרם 111.6 גרם
נתרן 888.5 מ״ג 3553.9 מ״ג
חלבון 55.3 גרם 221.4 גרם
סיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.1 גרם
שומן רווי 4.6 גרם 18.4 גרם
כולסטרול 86.0 מ״ג 344.0 מ״ג
סידן 113.4 מ״ג 453.4 מ״ג
ברזל 3.6 מ״ג 14.4 מ״ג
אשלגן 983.1 מ״ג 3932.6 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody