פיצה ביאנקה עם גבינות, תרד וארטישוק

הכנתם פיצה לילדים? אז תשקיעו גם בעצמכם! פיצה לבנה עם רוטב בשמל, גבינות, תרד וארטישוקים, לא יודעים מה אתכם אבל אנחנו כבר בשלב ההתפחה
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

בצק

בשמל

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 230 מעלות ומרפדים תבנית בסנו וסושי -נייר אפייה טבעי.
  2. מכינים את הבצק: מערבבים את חומרי הבצק במיקסר-קנווד עם וו לישה. בין 7-10 דקות לישה עד לקבלת בצק אחיד, גמיש ונוח לעבודה. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד מעט קמח.
  3. כשהבצק מוכן, מעבירים לקערה נקייה ומשומנת, מכסים בסנו סושי - ניילון נצמד ומגבת ומתפיחים כשעה או עד שמכפיל את נפחו.
  4. מכינים רוטב בשמל: בסיר קטן ממיסים חמאה, מוסיפים קמח ומטגנים אותו יחד עם החמאה מעט, מוסיפים קורט אגוז מוסקט וחלב וטורפים עם מטרפה עד שהרוטב מסמיך.
  5. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים קלות את השום ומוסיפים את התרד. מטגנים עד שעלי התרד מצטמקים ומגירים נוזלים.
  6. מרדדים את הבצק לעלה שנראה כמו פיצה.
  7. מעבירים את הבצק לתבנית תנור עם נייר אפייה, מורחים את רוטב הבשמל, מפזרים מעל פרמז’ן, תרד, ארטישוק משומר ומעל הכל עוד מעט פרמזן.
  8. מתבלים במעט פלח ופלפל ומכניסים לתנור לכ-12 דק’.

    פיצה ביאנקה. צילום: שניר גואטה
    פיצה ביאנקה. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4789.5 קק״ל 4789.5 קק״ל
פחמימות 782.8 גרם 782.8 גרם
שומן 133.8 גרם 133.8 גרם
נתרן 10163.2 מ״ג 10163.2 מ״ג
חלבון 118.5 גרם 118.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 1.5 גרם
שומן רווי 37.0 גרם 37.0 גרם
כולסטרול 107.5 מ״ג 107.5 מ״ג
סידן 46.0 מ״ג 46.0 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
אשלגן 111.8 מ״ג 111.8 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar