פיצה תפוחי אדמה ורוזמרין

פיצה תפוחי אדמה טבעונית, פשוטה להכנה וסופר טעימה בזכות הטופינג המיוחד של פרוסות תפוחי אדמה דקיקות ועלי רוזמרין. פיצה כזו עוד לא אכלתם!
פיצה תפוחי אדמה טבעונית, פשוטה להכנה וסופר טעימה בזכות הטופינג המיוחד של פרוסות תפוחי אדמה דקיקות ועלי רוזמרין. פיצה כזו עוד לא אכלתם!
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    835
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 834.8 קק״ל 1669.6 קק״ל
    פחמימות 99.7 גרם 199.3 גרם
    שומן 42.4 גרם 84.7 גרם
    נתרן 2917.9 מ״ג 5835.9 מ״ג
    חלבון 13.9 גרם 27.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.2 מ״ג 40.3 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 164.3 מ״ג 328.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    835
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 834.8 קק״ל 1669.6 קק״ל
    פחמימות 99.7 גרם 199.3 גרם
    שומן 42.4 גרם 84.7 גרם
    נתרן 2917.9 מ״ג 5835.9 מ״ג
    חלבון 13.9 גרם 27.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.2 מ״ג 40.3 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 164.3 מ״ג 328.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. שוטפים ומייבשים היטב את תפוחי האדמה. קוצצים גס את הרוזמרין. משמנים קערה בתרסיס השמן.
  2. מכינים את הבצק: ממיסים בקערת המיקסר עם וו לישה את השמרים והסוכר במים החמימים. משהים כ-10 דקות עד שהתערובת תוססת. מוסיפים את שאר הרכיבים ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ומעט דביק. מעבירים את הבצק לקערה. משמנים את כיפת הבצק במעט תרסיס השמן, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. פורסים את תפוחי האדמה במנדולינה לעיגולים דקיקים ומעבירים לקערה. מוסיפים את שמן הזית והרוזמרין, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  4. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  5. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעיגול בקוטר 25 ס”מ ובעובי 4-3 מ”מ. מניחים את הבצק בתבניות. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על הבצק.
  6. אופים כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה זהובים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה תפוחי אדמה ורוזמרין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות