פירה תפוחי אדמה כפרי
רוצים לשדרג את התוספת לארוחה הבאה שלכם? שי-לי ליפא מכינה פירה תפוחי אדמה כפרי שתחילה מבשלים ואחר כך אופים בתנור לקבלת ציפוי זהוב ופריך
רוצים לשדרג את התוספת לארוחה הבאה שלכם? שי-לי ליפא מכינה פירה תפוחי אדמה כפרי שתחילה מבשלים ואחר כך אופים בתנור לקבלת ציפוי זהוב ופריך
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 313.4 קק״ל 1880.4 קק״לפחמימות 47.7 גרם 286.0 גרםשומן 10.0 גרם 60.2 גרםנתרן 1809.4 מ״ג 10856.4 מ״גחלבון 5.4 גרם 32.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 0.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות313
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 313.4 קק״ל 1880.4 קק״לפחמימות 47.7 גרם 286.0 גרםשומן 10.0 גרם 60.2 גרםנתרן 1809.4 מ״ג 10856.4 מ״גחלבון 5.4 גרם 32.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 0.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 313 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 כף מלח דק
-
1/4 כוס שמן זית
-
2 שיני שום
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 5 ס”מ.
- מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים בגובה 3 ס”מ מעל תפוחי האדמה, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה.
- מבשלים כ-25 דקות עד שתפוחי האדמה רכים. מסננים היטב.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- קוצצים דק את שיני השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית, מועכים לפירה גס (לא לפירה חלק), מוסיפים שמן זית ושום, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- אופים בתנור החם 25-20 דקות עד שהפירה זהוב קלות.
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 5 ס”מ.
- מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים בגובה 3 ס”מ מעל תפוחי האדמה, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה.
- מבשלים כ-25 דקות עד שתפוחי האדמה רכים. מסננים היטב.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- קוצצים דק את שיני השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית, מועכים לפירה גס (לא לפירה חלק), מוסיפים שמן זית ושום, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- אופים בתנור החם 25-20 דקות עד שהפירה זהוב קלות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן