פירה תפוחי אדמה כפרי

רוצים לשדרג את התוספת לארוחה הבאה שלכם? שי-לי ליפא מכינה פירה תפוחי אדמה כפרי שתחילה מבשלים ואחר כך אופים בתנור לקבלת ציפוי זהוב ופריך
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 5 ס”מ.
  2. מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים בגובה 3 ס”מ מעל תפוחי האדמה, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה.
  3. מבשלים כ-25 דקות עד שתפוחי האדמה רכים. מסננים היטב.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  5. קוצצים דק את שיני השום.
  6. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית, מועכים לפירה גס (לא לפירה חלק), מוסיפים שמן זית ושום, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
  7. אופים בתנור החם 25-20 דקות עד שהפירה זהוב קלות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 82.2 קק״ל 493.5 קק״ל
פחמימות 0.8 גרם 4.8 גרם
שומן 8.9 גרם 53.3 גרם
נתרן 1421.7 מ״ג 8530.4 מ״ג
חלבון 0.2 גרם 1.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 7.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 4.3 מ״ג 25.9 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
אשלגן 9.4 מ״ג 56.7 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody