רקע דוד משה

כל הסודות לפיש אנד צ’יפס מושלם בבית

כל אחד יכול להכין פיש אנד צ'יפס, אבל איך מכינים את הגרסה המושלמת? קבלו את הדרך להכין את הצ'יפס הכי פריך שיש, עם דג פריך לא פחות ורוטב טרטר שמתאים בול
כל אחד יכול להכין פיש אנד צ'יפס, אבל איך מכינים את הגרסה המושלמת? קבלו את הדרך להכין את הצ'יפס הכי פריך שיש, עם דג פריך לא פחות ורוטב טרטר שמתאים בול
  • אילן פנחס
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 20 שעות
  • קלוריות
    342
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 341.7 קק״ל 1366.6 קק״ל
    פחמימות 50.0 גרם 199.9 גרם
    שומן 11.3 גרם 45.2 גרם
    נתרן 2062.5 מ״ג 8249.9 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 27.5 מ״ג
    סידן 34.4 מ״ג 137.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 134.0 מ״ג 536.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 20 שעות
  • קלוריות
    342
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 341.7 קק״ל 1366.6 קק״ל
    פחמימות 50.0 גרם 199.9 גרם
    שומן 11.3 גרם 45.2 גרם
    נתרן 2062.5 מ״ג 8249.9 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 27.5 מ״ג
    סידן 34.4 מ״ג 137.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 134.0 מ״ג 536.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב טרטר

בלילת טמפורה

דג


אופן הכנה

  1. מכינים רוטב טרטר: קוצצים דק את השמיר ואת הבצל הסגול. מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שהתערובת אחידה.
  2. מכינים את הצ’יפס: קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לצ’יפסים עבים. משרים במים במקרר לפחות 8 שעות ועד לילה.
  3. מבשלים את תפוחי האדמה בסיר גדול בשפע מים קרים עד שהם רכים אבל לא מתפרקים. מסננים בזהירות, מעבירים לתבנית נקייה ומקפיאים למשך הלילה.
  4. מחממים שמן קנולה לטמפרטורה של 130-140 מעלות ומטגנים את הצ’יפס הקפוא בכמויות קטנות עד קבלת פריכות עדינה (בערך 8-10 דקות). מוציאים לתבנית ומקפיאים לפחות שעה ועד לילה.
  5. מחממים שמן קנולה ליטגון עמוק ל-180 מעלות ומטגנים את הצ’יפס עד הזהבה ופריכות. מוציאים לנייר סופג, ממליחים ומכינים להגשה.
  6. מכינים את בלילת הטמפורה לדג: מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה בעזרת מטרפה עד קבלת תערובת אחידה ונוזלית.
  7. מכינים את הדג: חותכים את פילה הדג לרצועות בגודל אצבע.
  8. מקמחים מעט את רצועות הדג וטובלים בבלילת הטמפורה. מנערים מעודפים ומטגנים בשמן חם עד שנתחי הדג עשויים ומזהיבים היטב מבחוץ. מוציאים לנייר סופג ומגישים בליווי הצ’יפס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כל הסודות לפיש אנד צ’יפס מושלם בבית

הכנתם פיש אנד צ'יפס בבית? צרפו תמונה!

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    אהרון כהן

    עם כל הכבוד לשיף שהציע את המתכון,צריך שתי יממות כדי שיהיה פיש אנד ציפס

      Avatar
      Foody Foody

      היי אהרון, יש השריה של לילה במקרר וזהו. את הצ’יפס אפשר להקפיא רק שעה (לא חייב לילה). בהצלחה!

      Avatar
      Rina

      אפשר מדג קפוא?

      Avatar
      Foody Foody

      כן בטח, רק להפשיר לפני השימוש.

הצג עוד

קטגוריות

תגיות