רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

פלטת נקניקים לאירוח מושלם בשיא הסטייל!

פלטת נקניקים ססגונית ומהממת, מלאה בצבע, מרקם וטעם, עם ענבים, פירות יבשים, חמוצים ומטבלים. מתאימה לאירוח בסטייל שהאורחים שלכם לא ישכחו!
פלטת נקניקים ססגונית ומהממת, מלאה בצבע, מרקם וטעם, עם ענבים, פירות יבשים, חמוצים ומטבלים. מתאימה לאירוח בסטייל שהאורחים שלכם לא ישכחו!
  • אורן לוקסנבורג
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    2036
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2035.6 קק״ל 2035.6 קק״ל
    פחמימות 276.3 גרם 276.3 גרם
    שומן 88.9 גרם 88.9 גרם
    נתרן 792.0 מ״ג 792.0 מ״ג
    חלבון 63.0 גרם 63.0 גרם
    סיבים תזונתיים 14.5 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 13.9 גרם 13.9 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סידן 309.9 מ״ג 309.9 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 1016.1 מ״ג 1016.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    2036
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2035.6 קק״ל 2035.6 קק״ל
    פחמימות 276.3 גרם 276.3 גרם
    שומן 88.9 גרם 88.9 גרם
    נתרן 792.0 מ״ג 792.0 מ״ג
    חלבון 63.0 גרם 63.0 גרם
    סיבים תזונתיים 14.5 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 13.9 גרם 13.9 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סידן 309.9 מ״ג 309.9 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 1016.1 מ״ג 1016.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

נקניקים

תוספות


אופן הכנה

  1. מעצבים את הנקניקים: חותכים את הפסטרמה המקסיקנית לאצבעות עבות כך שהתיבול מלמעלה נוכח בכל ביס.
  2. פורסים את הפסטרמה במעשנה לרוחבה באלכסון ואז שוב לפרוסות משולשות עבות. מחצית מהכמות מטגנים בשמן זית על אש נמוכה עד להשחמה, ומחצית משאירים טריים ומסדרים על מגש ההגשה בצורת שתי וערב.
  3. חותכים את הפסטרמה מהגריל לקוביות גדולות ומשפדים על קיסם ביחד עם זיתים שחורים ועגבניות שרי.
  4. מגלגלים את הפסטרמה הפרוסה מהגריל לרולדות קטנות.
  5. מקפלים את הפסטרמה הפרוסה מהמעשנה ל-4 בחופשיות.

    פלטת נקניקים 2
    מכינים את הנקניקים והירקות הצבעוניים

  6. את עלי המרווה מפרידים מהגבעול, מטגנים בשמן זית על אש בינונית עד שהם פריכים, ומעבירים לנייר סופג.
  7. חותכים את כל הירקות לפרוסות או לרצועות ואת התפוז פורסים לפלחים.
  8. מעבירים את כל הרטבים לקעריות קטנות.
  9. מעצבים את המגש: מסדרים בכל פינה סוג פסטרמה אחר, מניחים את קעריות הדבש, החרדל והחזרת כל אחד באזור אחר של המגש.

    פלטת נקניקים 3
    מניחים את קעריות הדבש ואת הענבים והפירות היבשים

  10. מניחים מניפות של קרקרים, מוסיפים נקודות צבע בעזרת אשכול הענבים והירקות, כל צבע בנפרד.
  11. מקשטים בחופן הפירות היבשים, האגוזים, עלי המרווה הפריכים ובפלחי התפוז.
  12. מגישים למרכז השולחן בליווי לחם טוב.

    פלטת נקניקים 4
    פלטת נקניקים ססגונית בסטייל! צילום: אורן לוקסנבורג

הערות

  • בפלטת אירוח הקו המנחה הוא שפע ועושר, ולכן כל ירק שאוהבים, שיכול להוסיף צבע ומרקם מעניינים לפלטה, יתקבל באהבה! מומלץ להקפיד על מגוון צבעים בכל אזור על המגש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלטת נקניקים לאירוח מושלם בשיא הסטייל!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים