
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים14
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הפנקייקים: ממיסים את החמאה במיקרוגל ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
- מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים בעזרת מטרפה לכדי בלילה אחידה ללא גושים.
- מחממים מחבת קטנה, מתיזים מעט תרסיס שמן, יוצקים מצקת של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה. אפשר להכין פנקייקים גדולים, או כמה פנקייקים קטנים במקביל במחבת גדולה.
- מכינים את הרוטב: ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד, החמאה והאספרסו ומערבבים לרוטב חלק. אם הוא לא מספיק מתוק, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד שהיא נמסה.
- מגישים את הפנקייקים עם רוטב המוקה וכדור גלידה או קצפת בצד.
צילום: שני הלוי
המתכון בשיתוף דלונגי
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
352.3
קק״ל
2114.0
קק״ל
פחמימות
44.2
גרם
265.2
גרם
שומן
13.8
גרם
82.7
גרם
נתרן
190.7
מ״ג
1144.0
מ״ג
חלבון
8.2
גרם
49.2
גרם
סיבים תזונתיים
2.3
גרם
13.7
גרם
שומן רווי
8.0
גרם
48.1
גרם
כולסטרול
64.1
מ״ג
384.3
מ״ג
סידן
74.9
מ״ג
449.1
מ״ג
ברזל
1.7
מ״ג
10.3
מ״ג
אשלגן
214.4
מ״ג
1286.5
מ״ג
אבץ
1.1
מ״ג
6.5
מ״ג
תגובות (0)