פנקייקים בטעם קפוצ’ינו עם רוטב מוקה

מחפשים איך להפתיע את המשפחה עם קינוח מתוק או ארוחת בוקר מגניבה? מכינים פנקייקים בטעם קפוצ'ינו עם רוטב מוקה. לאקסטרה שחיתות מגישים עם גלידת וניל
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

פנקייקים

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הפנקייקים: ממיסים את החמאה במיקרוגל ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  2. מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים בעזרת מטרפה לכדי בלילה אחידה ללא גושים.
  3. מחממים מחבת קטנה, מתיזים מעט תרסיס שמן, יוצקים מצקת של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה. אפשר להכין פנקייקים גדולים, או כמה פנקייקים קטנים במקביל במחבת גדולה.
  4. מכינים את הרוטב: ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד, החמאה והאספרסו ומערבבים לרוטב חלק. אם הוא לא מספיק מתוק, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד שהיא נמסה.
  5. מגישים את הפנקייקים עם רוטב המוקה וכדור גלידה או קצפת בצד.

צילום: שני הלוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 363.3 קק״ל 2179.5 קק״ל
פחמימות 46.5 גרם 279.0 גרם
שומן 13.4 גרם 80.4 גרם
נתרן 267.6 מ״ג 1605.5 מ״ג
חלבון 8.0 גרם 47.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.7 גרם
שומן רווי 8.1 גרם 48.5 גרם
כולסטרול 64.2 מ״ג 384.9 מ״ג
סידן 75.2 מ״ג 451.1 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 10.7 מ״ג
אשלגן 215.3 מ״ג 1291.6 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody