פסטה ברוטב בולונז פטריות טבעוני

רוטב בולונז בגרסה טבעונית וטעימה לא פחות! עם פטריות במקום בשר וטוויסט נוסף בדמות אטריות אודון במקום פסטה, שהופכות את המנה למקורית במיוחד
רוטב בולונז בגרסה טבעונית וטעימה לא פחות! עם פטריות במקום בשר וטוויסט נוסף בדמות אטריות אודון במקום פסטה, שהופכות את המנה למקורית במיוחד
  • עז תלם
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    371
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 370.5 קק״ל 1482.0 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 144.2 גרם
    שומן 10.4 גרם 41.8 גרם
    נתרן 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 48.7 גרם
    סיבים תזונתיים 20.9 גרם 83.8 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 17.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 467.0 מ״ג 1868.0 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 25.4 מ״ג
    אשלגן 3048.1 מ״ג 12192.3 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    371
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 370.5 קק״ל 1482.0 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 144.2 גרם
    שומן 10.4 גרם 41.8 גרם
    נתרן 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 48.7 גרם
    סיבים תזונתיים 20.9 גרם 83.8 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 17.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 467.0 מ״ג 1868.0 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 25.4 מ״ג
    אשלגן 3048.1 מ״ג 12192.3 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים 2 סלסילות פטריות לפרוסות דקות.
  2. את הבצל, הגזר והסלרי שמים במעבד מזון וטוחנים בפולסים עד שקצוצים היטב.
  3. מחממים בסיר את שמן הזית ומוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר. מטגנים כ-10 דקות מעל חום בינוני-נמוך, עד שהתרככו.
  4. מגבירים את החום, מוסיפים את כל הפטריות ומטגנים 5-6 דקות, עד שהזהיבו והצטמקו.
  5. מוסיפים את היין ואת רוטב הסויה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהיין התאדה כמעט לחלוטין.
  6. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מבשלים 5-15 דקות נוספות, עד שהטעמים מתרכזים. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  7. במקביל, מבשלים את הפסטה או הנודלס לפי הוראות היצרן, ומסננים את המים (שומרים כוס מים בצד). קוצצים את הבזיליקים ומסירים את העלים מגבעולי האורגנו
  8. מעבירים את הפסטה לרוטב, מקפיצים מעט, מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ ואת עלי האורגנו ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ברוטב בולונז פטריות טבעוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (19)

Avatar

    Avatar
    רעות ....

    טעים אש! גם למי שלא טבעוני …. מומלץ!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רעות היקרה 🙂

    Avatar
    שרה פורטמן

    זו המנה שמתאימה לילדי הפסטה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות