ארוחה מהירה – פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד

איך מתקתקים ארוחת צהריים בריאה וטעימה ב-10 דקות? שי-לי ליפא עם מתכון קל ופשוט להכנה של פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד, ללא בישול מקדים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את העגבניות לקוביות בגודל 2 ס”מ. קוצצים דק את הבצל הסגול ואת שיני השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  2. מניחים בסיר שטוח את מרכיבי הפסטה (מלבד המים ורסק העגבניות).
  3. יוצקים מעל מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 5 דקות ללא בחישה.
  4. מערבבים בעדינות את כל תכולת הסיר ומבשלים עוד 7-6 דקות עד הפסטה במרקם אל-דנטה והרוטב הצטצמם תוך כדי בחישה מדי פעם. מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 372.6 קק״ל 1490.6 קק״ל
פחמימות 62.1 גרם 248.5 גרם
שומן 8.8 גרם 35.2 גרם
נתרן 1576.5 מ״ג 6306.1 מ״ג
חלבון 11.3 גרם 45.1 גרם
סיבים תזונתיים 6.1 גרם 24.5 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 59.7 מ״ג 238.9 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
אשלגן 948.9 מ״ג 3795.7 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    יי

    המתכון נדיר וטעים. במקום עגבניות שמתי 2 פחיות עגבניות חתוכות דק של מאסטר שף. ובמקום בזיליקום כמה עלי קורנית. בתאבון

      Avatar
      Foody Foody

      נשמע מושלם!

    Avatar
    הילה סלע

    לא הבנתי.. לא מטגנים את הבצל? ואת העגבניות..?יוצא לי מים עם פסטה וירקות.. לא ברור בכלל.. 😞

הצג עוד