ארוחה מהירה – פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד

איך מתקתקים ארוחת צהריים בריאה וטעימה ב-10 דקות? שי-לי ליפא עם מתכון קל ופשוט להכנה של פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד, ללא בישול מקדים
איך מתקתקים ארוחת צהריים בריאה וטעימה ב-10 דקות? שי-לי ליפא עם מתכון קל ופשוט להכנה של פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד, ללא בישול מקדים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
51 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    373
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 372.6 קק״ל 1490.6 קק״ל
    פחמימות 62.1 גרם 248.5 גרם
    שומן 8.8 גרם 35.2 גרם
    נתרן 1576.5 מ״ג 6306.1 מ״ג
    חלבון 11.3 גרם 45.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.9 מ״ג 175.5 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 913.8 מ״ג 3655.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    373
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 372.6 קק״ל 1490.6 קק״ל
    פחמימות 62.1 גרם 248.5 גרם
    שומן 8.8 גרם 35.2 גרם
    נתרן 1576.5 מ״ג 6306.1 מ״ג
    חלבון 11.3 גרם 45.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.9 מ״ג 175.5 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 913.8 מ״ג 3655.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור

פסטה ברוטב עגבניות, היא אחד המתכונים הכי בסיסיים שיש. לא תמצאו כמעט מבוגר שלא יודע להכין את המתכון הזה וזה אחד המתכונים הראשונים שילדים מכינים כשהם לומדים לבשל. אבל האם הם כולם יודעים להכין פסטה ברוטב עגבניות טעימה? אמיתית? איטלקית? כאן אנחנו נכנסים לתמונה.

שי-לי ליפא מלמדת איך להכין פסטה ברוטב עגבניות משגעת ואם זה לא מספיק – היא מכינה אותה ב-10 דקות בלבד. מדובר במתכון מושלם, קל, סופר מהיר וטעים במיוחד. ואם כל זה לא מספיק – לא משתמשים בכלים, רק בסיר אחד בלבד, אז המטבח נשאר נקי.

זו המנה המושלמת להכין כשאין לכם כוח לבשל וגם אין לכם כוח לבלגן. כשאתם או הילדים רוצים אוכל ביתי חם וטעים, אבל אין לכם כוח לעמוד שעה במטבח. כשיש לכם חשק למנה עשירה בטעמים, עם ניחוח אמיתי של איטליה וגם שיהיה שקט בבית (כי אחרי שכולם יאכלו אותה, הם יהיו שבעים ומרוצים).

תמיד אפשר להעשיר את המתכון ולהוסיף לו זיתים, פטריות, חתיכות סלמון או כל תוספת אחרת שתרצו, אבל זה כבר יסבך את עבודת ההכנה, יאריך את משך ההכנה ויוסיף לכם כמובן כלים. כל הקסם הוא בפשטות ובטעם של המנה, שמושלם כבר עכשיו.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
51 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את העגבניות לקוביות בגודל 2 ס”מ. קוצצים דק את הבצל הסגול ואת שיני השום.
  2. מניחים בסיר שטוח את מרכיבי הפסטה (מלבד המים ורסק העגבניות).
  3. יוצקים מעל מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 5 דקות ללא בחישה.
  4. מערבבים בעדינות את כל תכולת הסיר ומבשלים עוד 7-6 דקות עד הפסטה במרקם אל-דנטה והרוטב הצטמצם תוך כדי בחישה מדי פעם. מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחה מהירה – פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (23)

Avatar

    Avatar
    רומי רזון

    יצא לי פשוט מים ועגבניות איך לגרום לרוטב להסמיך?

      Avatar
      מערכת Foody

      לבשל ללא מכסה על להבה בינונית עד להסמכה

      Avatar
      נועה

      הכנתי את זה וזה יצא פסטה עם מים וירקות בצבע אדום לא ממש הבנתי

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נועה, יכול להיות ששמת יותר מידי מים, הרוטב אמור להצטמצם

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות