פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד

איך מתקתקים ארוחת צהריים בריאה וטעימה ב-10 דקות? שי-לי ליפא עם מתכון קל ופשוט להכנה של פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד, ללא בישול מקדים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את העגבניות לקוביות בגודל 2 ס”מ. קוצצים דק את הבצל הסגול ואת שיני השום.
  2. מניחים בסיר שטוח את מרכיבי הפסטה (מלבד המים ורסק העגבניות).
  3. יוצקים מעל מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 5 דקות ללא בחישה.
  4. מערבבים בעדינות את כל תכולת הסיר ומבשלים עוד 7-6 דקות עד הפסטה במרקם אל-דנטה והרוטב הצטצמם תוך כדי בחישה מדי פעם. מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 655.1 קק״ל 2620.5 קק״ל
פחמימות 106.2 גרם 424.8 גרם
שומן 13.2 גרם 53.0 גרם
נתרן 1576.5 מ״ג 6305.8 מ״ג
חלבון 20.0 גרם 79.8 גרם
סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.1 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 84.7 מ״ג 339.0 מ״ג
ברזל 3.5 מ״ג 13.9 מ״ג
אשלגן 1211.2 מ״ג 4844.6 מ״ג
אבץ 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    רוחמה לקס

    מתי את מוסיפה את הספגטי לשיר בישול? האם הספגטי מבושל או עכשיו יבשל עם רוטב אבל קצת יותר מ-7 דקות

      Avatar
      Foody Foody

      היי רוחמה, שימי לב שמוסיפים את הספגטי בשלב השני של המתכון. אין צורך לבשלו קודם, זה כל הרעיון של פסטה בסיר אחד – כל המרכיבים מתבשלים יחד. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody