פסטה ברוטב פסטו עם עגבניות מיובשות ופרמזן

רוצים לאכול בבית פסטה ברוטב פסטו כמו במסעדות? לא תאמינו כמה קל להכין בבית רוטב פסטו בקלי קלות ובלי ערימות של כלים מלוכלכים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בקומקום. שמים את העגבניות המיובשות בקערה קטנה, מכסים במים רותחים ומשרים כ-15 דקות. מסננים וחותכים לרצועות דקות.
  2. מכינים את הפסטו: מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים. נפטרים מהגבעולים.
  3. שמים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית בכד של הבלנדר מוט. טוחנים למשחה חלקה. מוסיפים את שמן הזית במקצבים, 1/4 כוס בכל פעם ומעבדים עד שהשמן נטמע בתערובת הבזיליקום. טועמים ומתקנים תיבול.
  4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
  5. מערבבים את הפסטה החמה עם רוטב הפסטו, העגבניות המיובשות הקצוצות ומפזרים מעל גבינת פרמזן. מגישים חם.

צילום: שני הלוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 794.8 קק״ל 3973.9 קק״ל
פחמימות 73.2 גרם 366.1 גרם
שומן 48.2 גרם 240.8 גרם
נתרן 474.2 מ״ג 2371.1 מ״ג
חלבון 21.3 גרם 106.3 גרם
סיבים תזונתיים 4.0 גרם 20.1 גרם
שומן רווי 8.2 גרם 41.0 גרם
כולסטרול 12.2 מ״ג 61.0 מ״ג
סידן 235.7 מ״ג 1178.4 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 14.9 מ״ג
אשלגן 378.1 מ״ג 1890.7 מ״ג
אבץ 2.7 מ״ג 13.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody