פסטה ברוטב פסטו עם עגבניות מיובשות ופרמזן

רוצים לאכול בבית פסטה ברוטב פסטו כמו במסעדות? לא תאמינו כמה קל להכין בבית רוטב פסטו בקלי קלות ובלי ערימות של כלים מלוכלכים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

  • 500 גרם פסטה ספגטי
  • 1 חבילה עגבניות מיובשות

פסטו

  • 1 צרור בזיליקום
  • 50 גרם צנוברים
  • 50 גרם גבינת פרמזן
  • 1 שן שום
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3/4 כוס שמן זית

הגשה

  • 50 גרם גבינת פרמזן

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בקומקום. שמים את העגבניות המיובשות בקערה קטנה, מכסים במים רותחים ומשרים כ-15 דקות. מסננים וחותכים לרצועות דקות.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, מזלפים מעט שמן זית ושומרים בצד.
  3. מכינים את הפסטו: מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים. נפטרים מהגבעולים.
  4. שמים את כל המרכיבים מלבד השמן זית בכד של הבלנדר מוט. טוחנים למשחה חלקה. מוסיפים את שמן הזית במקצבים, 1/4 כוס בכל פעם ומעבדים עד שהשמן נטמע בתערובת הבזיליקום. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מגררים את גבינת הפרמזן להגשה בפומפייה דקה.
  6. מערבבים את הפסטה החמה עם רוטב הפסטו, העגבניות המיובשות הקצוצות ומפזרים מעל גבינת פרמזן. מגישים חם.

צילום: שני הלוי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)