רקע יטבתה

הכי מפנק בעולם – פסטה שמנת ופטריות

מחפשים מנה מנחמת שתחמם את הלב והבטן? פסטה ברוטב שמנת ופטריות היא בדיוק המנה שאתם מחפשים. פסטה מהמטבח האיטלקי, עשירה וקלה להכנה
מחפשים מנה מנחמת שתחמם את הלב והבטן? פסטה ברוטב שמנת ופטריות היא בדיוק המנה שאתם מחפשים. פסטה מהמטבח האיטלקי, עשירה וקלה להכנה
  • יעל טל
שמרו
כשר
54 דירגו [ציון 3.5]

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    672
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.7 קק״ל 2687.0 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 192.5 גרם
    שומן 48.1 גרם 192.6 גרם
    נתרן 460.1 מ״ג 1840.2 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 46.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.9 גרם
    שומן רווי 29.0 גרם 116.2 גרם
    כולסטרול 30.7 מ״ג 122.8 מ״ג
    סידן 61.5 מ״ג 245.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 52.5 מ״ג 210.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    672
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.7 קק״ל 2687.0 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 192.5 גרם
    שומן 48.1 גרם 192.6 גרם
    נתרן 460.1 מ״ג 1840.2 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 46.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.9 גרם
    שומן רווי 29.0 גרם 116.2 גרם
    כולסטרול 30.7 מ״ג 122.8 מ״ג
    סידן 61.5 מ״ג 245.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 52.5 מ״ג 210.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור

כל פודי שמכבד את עצמו יודע שיש רגעים שבהם רק פסטה שמנת ופטריות תעשה את העבודה. היא פשוטה, היא קלה, והיא כל כך טעימה. אבל איך מכינים רוטב שמנת פטריות כמו במסעדות? עשיר, מנחם, שעוטף את הפסטה וממלא את הבטן ואת החיך בעונג? פשוט עוקבים אחרי המתכון הבא.

הוא לא מסובך, אבל הוא מדויק, והוא ייתן לכם בדיוק את הטעם שאתם מחפשים. במתכון השתמשתי בפטוצ’יני, אבל אפשר גם ספגטי או כל סוג פסטה אחר שאתם מעדיפים.

לכל מתכוני שבועות

לכל מתכוני עוגות הגבינה 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
54 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

רוטב

הגשה


באנר שבועות

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית (הזהרו שלא תשרף) ומאדים את הבצל בחמאה תוך כדי ערבוב כ-2-3 דקות.
  2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד עוד כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהפטריות מעט מזהיבות.
  3. מוסיפים שמנת מתוקה, מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
  4. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים מלח, אגוז מוסקט ופלפל. מערבבים ומבשלים עוד כ-5 דקות (טועמים ומתקנים את התיבול).
  5. מכינים את הפסטה: שמים את הפסטה בסיר המים הרותחים ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  6. מסננים את הפסטה מהמים. מוסיפים לסיר הרוטב ומערבבים.
  7. מגישים את המנה: מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעט גבינת פרמז’ן מלמעלה.ספגטי אלפרדו פטריות8789789789

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי מפנק בעולם – פסטה שמנת ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    בלוג אוכל של מיכל לוי אלחלל michi

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    תקוה ברדריאן

    האם צריך להוסיף לתערובת חלב אחרי השמנת לבישול??

      Avatar
      מערכת Foody

      לא אין צורך

    Avatar
    יעל

    תודה רבה על המתכון!! טעים מאוד!

    Avatar
    Keli

    פסטה פטריות מושלמת!!! אין כמו פסטה אלפרדו אמא׳לה ואבא׳לה!!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות