הכי מפנק בעולם – פסטה ברוטב שמנת ופטריות

מחפשים מנה מנחמת שתחמם את הלב והבטן? פסטה ברוטב שמנת ופטריות היא בדיוק המנה שאתם מחפשים. פסטה מהמטבח האיטלקי, עשירה וקלה להכנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

פסטה

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מחממים את החמאה בסיר (הזהרו שלא תשרף) ומאדים את הבצל בחמאה תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים את הפטריות ומבשלים יחד עוד כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם.
  3. מוסיפים שמנת מתוקה, מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
  4. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים מלח, אגוז מוסקט ופלפל. מערבבים ומבשלים עוד כ-5 דקות (טועמים ומתקנים את התיבול).
  5. מכינים את הפסטה: שמים את הפסטה בסיר המים הרותחים ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  6. מסננים את הפסטה מהמים. מוסיפים לסיר הרוטב ומערבבים.
  7. מגישים את המנה: מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעט גבינת פרמז’ן מלמעלה.

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 585.2 קק״ל 2340.8 קק״ל
פחמימות 91.7 גרם 366.8 גרם
שומן 11.8 גרם 47.0 גרם
נתרן 446.0 מ״ג 1784.0 מ״ג
חלבון 4.4 גרם 17.5 גרם
סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרם
שומן רווי 7.7 גרם 30.9 גרם
כולסטרול 30.7 מ״ג 122.8 מ״ג
סידן 86.4 מ״ג 345.4 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
אשלגן 71.4 מ״ג 285.7 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    עדן

    הפסטה שאני הכי אוהבת בעולםםםן ❤️❤️❤️

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody