כריך מפנק של פסטרמה ביתית בתנור בקלי קלות

אין תענוג כמו כריך פסטרמה ביתית, אנחנו הלכנו עוד צעד קדימה וכתבנו לכם מתכון הכי קל ב-2 מרכיבים בלבד ובחמישה שלבים לפסטרמה בתנור הביתי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

הרכבה

אופן הכנה

  1. מניחים את חזה ההודו בקערה ושופכים פנימה את רוטב הברביקיו.
  2. מכסים את הקערה ומשרים את חזה ההודו ברוטב כמה שעות - מינימום שעתיים.
  3. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  4. בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את נתח הבשר בתבנית מכסים בנייר כסף ואופים כ-30 דקות.
  5. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-15 דקות עד הזהבה.
  6. ועכשיו מרכיבים את הסנדוויץ’: לוקחים את הלחמניות, מורחים אותן בשכבה דקה של רוטב ברביקיו, מניחים עלה חסה רענן, טבעות בצל סגול, כרוב סגול, פרוסות עגבנייה ומלפפון חמוץ ועל כל הטוב הזה עורמים פרוסות דקות של הפסטרמה.

    כריך פסטרמה ביתית. צילום: נמרוד סונדרס
    כריך פסטרמה ביתית. צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 309.3 קק״ל 1855.6 קק״ל
פחמימות 63.0 גרם 377.8 גרם
סוכר 10.2 גרם 61.5 גרם
שומן 2.3 גרם 14.0 גרם
נתרן 675.1 מ״ג 4050.9 מ״ג
חלבון 10.8 גרם 64.6 גרם
סיבים תזונתיים 4.5 גרם 26.8 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 99.3 מ״ג 596.1 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 13.2 מ״ג
אשלגן 766.6 מ״ג 4599.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אהובה

    מה אפשר במקום רוטב ברביקיו

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אפשר להכין עם חרדל, מיונז (או שילוב של שניהם), חרדל, מעט דבש, רוטב אלף האיים, פסטו וכו’. בהצלחה!