פעם חכם סיני אמר ש: כנפי עוף ממולאות מעושנות בעשן תבלינים סיניים

הנשנוש הכי ממכר - כנפי עוף ממולאות בעוף ואטריות במרינדת סויה ותערובת 5 התבלינים (תערובת תבלינים סיניים). הכנפיים מאודות ומעושנות, ומוגשות ברוטב שזיפים וליים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    21

מצרכים

כנפי עוף ממולאות

רוטב

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה את כל מרכיבי המלית ומערבבים היטב.
  2. מסירים בזהירות את העצמות מהכנפיים וממלאים במלית העוף, מגלגלים וסוגרים בקיסם.
  3. מניחים את חומרי המרינדה בשקית זיפר- סנו ומוסיפים את הכנפיים הממולאות ומשרים כשעה.
  4. מוציאים את הכנפיים מהמרינדה ומעבירים לסלסלת אידוי. מניחים את סלסלת האידוי בסיר מעל מים רותחים באופן שהיא אינה נוגעת במים, מכסים את סלסלת האידוי ומאדים על אש גבוהה כ-12 דקות - נזהרים שהמים לא יתאדו לחלוטין כדי שהסיר לא יישרף.
  5. בינתיים, מצפים סיר נוסף ברדיד אלומיניום- סנו בחלקו הפנימי. על גבי יריעה של רדיד אלומיניום מניחים את כל התבלינים, הסוכר, התה ומכסים קלות. מניחים את חבילת התבלינים בסיר שצופה בנייר אלומיניום. ומניחים מעליה סלסלת אידוי מוגבהת.
  6. כשהכנפיים מוכנות, מעבירים אותן לסלסלת האידוי השנייה, מכסים את הסיר היטב בנייר אלומיניום ומחממים אותו על אש בינונית. הסוכר יתקרמל וישרף יחד עם התבלינים ויצור עשן מתובל. משאירים את הכנפיים בסיר המעשן למשך 5 דקות כדי לא לקבל טעם חזק מדי.
  7. בינתיים מערבבים את הריבה עם הליים, הצ׳ילי והשום ומתקנים תיבול עם מעט מלח.
  8. מגישים את הכנפיים המעושנות, לצד הרוטב.
    מגישים את הכנפיים לצד הרוטב (צילום: שניר גוואטה)
    מגישים את הכנפיים לצד הרוטב (צילום: שניר גוואטה)

    כנפי עוף ממולאות מעושנות בתבלינים סיניים (צילום: שניר גוואטה)
    כנפי עוף ממולאות מעושנות בתבלינים סיניים (צילום: שניר גוואטה)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 269.7 קק״ל 2157.9 קק״ל
פחמימות 12.7 גרם 101.9 גרם
שומן 20.3 גרם 162.0 גרם
נתרן 472.1 מ״ג 3776.6 מ״ג
חלבון 21.9 גרם 175.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.2 גרם
שומן רווי 4.4 גרם 34.9 גרם
כולסטרול 150.7 מ״ג 1205.8 מ״ג
סידן 29.0 מ״ג 232.1 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 8.4 מ״ג
אשלגן 382.9 מ״ג 3063.3 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 13.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody