סנו רקע

פעם חכם סיני אמר ש: כנפי עוף ממולאות מעושנות בעשן תבלינים סיניים

הנשנוש הכי ממכר - כנפי עוף ממולאות בעוף ואטריות במרינדת סויה. הכנפיים מאודות ומעושנות, ומוגשות ברוטב שזיפים וליים
הנשנוש הכי ממכר - כנפי עוף ממולאות בעוף ואטריות במרינדת סויה. הכנפיים מאודות ומעושנות, ומוגשות ברוטב שזיפים וליים
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    277
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 277.1 קק״ל 2216.5 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 104.3 גרם
    שומן 20.6 גרם 164.6 גרם
    נתרן 501.8 מ״ג 4014.7 מ״ג
    חלבון 23.0 גרם 184.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 35.1 גרם
    כולסטרול 155.9 מ״ג 1247.4 מ״ג
    סידן 20.1 מ״ג 160.6 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 363.5 מ״ג 2907.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    277
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 277.1 קק״ל 2216.5 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 104.3 גרם
    שומן 20.6 גרם 164.6 גרם
    נתרן 501.8 מ״ג 4014.7 מ״ג
    חלבון 23.0 גרם 184.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 35.1 גרם
    כולסטרול 155.9 מ״ג 1247.4 מ״ג
    סידן 20.1 מ״ג 160.6 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 363.5 מ״ג 2907.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה

עישון

רוטב


אופן הכנה

  1. מניחים בקערה את כל מרכיבי המלית ומערבבים היטב.
  2. מסירים בזהירות את העצמות מהכנפיים וממלאים במלית העוף, מגלגלים וסוגרים בקיסם.
  3. מניחים את חומרי המרינדה בסנו סושי - שקיות זיפר L ומוסיפים את הכנפיים הממולאות ומשרים כשעה.
  4. מוציאים את הכנפיים מהמרינדה ומעבירים לסלסלת אידוי. מניחים את סלסלת האידוי בסיר מעל מים רותחים באופן שהיא אינה נוגעת במים, מכסים את סלסלת האידוי ומאדים על אש גבוהה כ-12 דקות - נזהרים שהמים לא יתאדו לחלוטין כדי שהסיר לא יישרף.
  5. בינתיים, מצפים סיר נוסף בסנו סושי - רדיד אלומיניום בחלקו הפנימי. על גבי יריעה של סנו סושי - נייר אלומיניום מניחים את כל התבלינים, הסוכר, התה ומכסים קלות. מניחים את חבילת התבלינים בסיר שצופה סנו סושי - נייר אלומיניום. ומניחים מעליה סלסלת אידוי מוגבהת.
  6. כשהכנפיים מוכנות, מעבירים אותן לסלסלת האידוי השנייה, מכסים את הסיר היטב סנו סושי - נייר אלומיניום ומחממים אותו על אש בינונית. הסוכר ייתקרמל ויישרף יחד עם התבלינים ויצור עשן מתובל. משאירים את הכנפיים בסיר המעשן למשך 5 דקות כדי לא לקבל טעם חזק מדי.
  7. בינתיים מערבבים את הריבה עם הליים, הצ׳ילי והשום ומתקנים תיבול עם מעט מלח.
  8. מגישים את הכנפיים המעושנות, לצד הרוטב.
    מגישים את הכנפיים לצד הרוטב (צילום: שניר גוואטה)
    מגישים את הכנפיים לצד הרוטב (צילום: שניר גוואטה)

    כנפי עוף ממולאות מעושנות בתבלינים סיניים (צילום: שניר גוואטה)
    כנפי עוף ממולאות מעושנות בתבלינים סיניים (צילום: שניר גוואטה)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פעם חכם סיני אמר ש: כנפי עוף ממולאות מעושנות בעשן תבלינים סיניים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    חפצי בן טובים

    נתתם לי רעיון לשבת בצהריים

    Avatar
    מארי

    איזה שיעור מרתק!!! דנון עשית חשק ללמוד ❤️

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות