פרגיות צרובות עם אטריות אורז ברוטב טריאקי וג’ינג’ר במכשיר אחד!

ארוחה שלמה בהכנה במכשיר אחד - משה שגב מכין פרגיות צרובות עם אטריות אורז ברוטב אסיאתי של טריאקי, גינג׳ר ועשבי תיבול. מנה זריזה וטעימה שמתאימה לארוחת צהריים!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות במים רותחים במשך 4 דקות, מסננים, מקררים וחותכים מעט.
  2. קוצצים דק את הג’ינג’ר, הבצל הירוק, עשבי התיבול והבוטנים.
  3. חותכים את הפרגיות לרצועות.
  4. שמים בקערה גדולה את האטריות, הטריאקי, הג’ינג’ר, עשבי התיבול והבצל ומערבבים.
  5. מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר הנינג’ה ומעבירים לתוכנית בישול/צריבהעל-190 מעלות למשך 30 דקות. סוגרים עם מכסה ההשחמה ממתינים 3 דקות עד שהסיר מתחמם.
  6. פותחים את המכסה, מכניסים את האטריות עם כל תכולת הקערה וצורבים 3 דקות.
  7. פותחים את המכסה בזהירות, מוסיפים את הפרגיות סוגרים את המכסה וממשיכים לצרוב במשך 5 דקות עד שהפרגיות מתחילות להזהיב.
  8. מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל בוטנים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1234.8 קק״ל 2469.5 קק״ל
פחמימות 187.7 גרם 375.5 גרם
שומן 28.6 גרם 57.2 גרם
נתרן 7365.3 מ״ג 14730.6 מ״ג
חלבון 59.5 גרם 119.0 גרם
סיבים תזונתיים 4.5 גרם 8.9 גרם
שומן רווי 2.3 גרם 4.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 76.5 מ״ג 153.0 מ״ג
ברזל 3.8 מ״ג 7.6 מ״ג
אשלגן 514.0 מ״ג 1028.0 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 3.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody