< רקע נינג'ה

פרגיות צרובות עם אטריות אורז ברוטב טריאקי וג’ינג’ר במכשיר אחד!

ארוחה שלמה בהכנה במכשיר אחד - משה שגב מכין פרגיות צרובות עם אטריות אורז ברוטב אסיאתי של טריאקי, גינג׳ר ועשבי תיבול. מנה זריזה וטעימה שמתאימה לארוחת צהריים!
ארוחה שלמה בהכנה במכשיר אחד - משה שגב מכין פרגיות צרובות עם אטריות אורז ברוטב אסיאתי של טריאקי, גינג׳ר ועשבי תיבול. מנה זריזה וטעימה שמתאימה לארוחת צהריים!
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1194.4 קק״ל 2388.7 קק״ל
    פחמימות 187.0 גרם 373.9 גרם
    שומן 24.6 גרם 49.1 גרם
    נתרן 7364.4 מ״ג 14728.9 מ״ג
    חלבון 59.4 גרם 118.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 70.6 מ״ג 141.1 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 513.5 מ״ג 1027.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1194.4 קק״ל 2388.7 קק״ל
    פחמימות 187.0 גרם 373.9 גרם
    שומן 24.6 גרם 49.1 גרם
    נתרן 7364.4 מ״ג 14728.9 מ״ג
    חלבון 59.4 גרם 118.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 70.6 מ״ג 141.1 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 513.5 מ״ג 1027.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות במים רותחים במשך 4 דקות, מסננים, מקררים וחותכים מעט.
  2. קוצצים דק את הג’ינג’ר, הבצל הירוק, עשבי התיבול והבוטנים.
  3. חותכים את הפרגיות לרצועות ומערבבים בקערה עם שמן הזית, המלח הגס והקארי הצהוב.
  4. שמים בקערה גדולה את האטריות, הטריאקי, הג’ינג’ר, עשבי התיבול והבצל ומערבבים.
  5. מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר הנינג’ה ומעבירים לתוכנית בישול/צריבהעל-190 מעלות למשך 30 דקות. סוגרים עם מכסה ההשחמה ממתינים 3 דקות עד שהסיר מתחמם.
  6. פותחים את המכסה, מכניסים את האטריות עם כל תכולת הקערה וצורבים 3 דקות.
  7. פותחים את המכסה בזהירות, מוסיפים את הפרגיות סוגרים את המכסה וממשיכים לצרוב במשך 5 דקות עד שהפרגיות מתחילות להזהיב.
  8. מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל בוטנים ומגישים.

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרגיות צרובות עם אטריות אורז ברוטב טריאקי וג’ינג’ר במכשיר אחד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Dafna Tenembaum

    לא כתוב מה לעשות עם השמן קארי ומלח, לא ברור מה עושים עם הפרטיות כי תוך 5 דקות הן לא מוכנות

      Avatar
      Foody Foody

      אופן ההכנה עודכן.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות