< רקע נינג'ה

פרוזן יוגורט טרופי בטעם מנגו, אננס ובננה

כמה קל להכין פרוזן יוגורט טרופי בטעם מנגו, אננס ובננה. הטעמים של תאילנד מגיעים אלינו הביתה בכמה דקות הכנה, עצמו את העיניים ואתם על החוף בקופנגן
כמה קל להכין פרוזן יוגורט טרופי בטעם מנגו, אננס ובננה. הטעמים של תאילנד מגיעים אלינו הביתה בכמה דקות הכנה, עצמו את העיניים ואתם על החוף בקופנגן
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 297.3 קק״ל 594.6 קק״ל
    פחמימות 74.8 גרם 149.7 גרם
    שומן 0.7 גרם 1.3 גרם
    נתרן 7.3 מ״ג 14.5 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 5.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 14.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 60.2 מ״ג 120.3 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 706.2 מ״ג 1412.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 297.3 קק״ל 594.6 קק״ל
    פחמימות 74.8 גרם 149.7 גרם
    שומן 0.7 גרם 1.3 גרם
    נתרן 7.3 מ״ג 14.5 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 5.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 14.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 60.2 מ״ג 120.3 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 706.2 מ״ג 1412.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מכניסים את כל הרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl לפי הסדר שבו הם רשומים ומתקינים את מכלול הלהבים.
    מכניסים את כל הרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl. צילום: אפיק גבאי
    מכניסים את כל הרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl. צילום: אפיק גבאי
    ½ כוס יוגורט יווני. צילום: אפיק גבאי
    ½ כוס יוגורט יווני. צילום: אפיק גבאי

    מוסיפים דבש. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים דבש. צילום: אפיק גבאי

  2. בוחרים בתוכנית BOWL ובמקביל מסובבים את כנפי הערבול נגד כיוון השעון בזמן פעולת הערבול עד לסיום התוכנית.

    בוחרים בתוכנית BOWL. צילום: אפיק גבאי
    בוחרים בתוכנית BOWL. צילום: אפיק גבאי

  3. מוציאים את הלהבים מהמיכל לאחר הערבול.
  4. אם רוצים פרוזן יוגורט רך - מוזגים מיד לקערה ומגישים בליווי פרוסות אננס טרי.
  5. אם רוצים פרוזן יוגורט יציב במרקם גלידה - מעבירים תחילה לקופסה ומקפיאים למשך 3 שעות לפחות. יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה מחוממת במים רותחים ומגישים.

    פרוזן יוגורט טרופי בטעם מנגו, אננס ובננה. צילום: אפיק גבאי
    פרוזן יוגורט טרופי בטעם מנגו, אננס ובננה. צילום: אפיק גבאי

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרוזן יוגורט טרופי בטעם מנגו, אננס ובננה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות