פרוסות חלה עם פסטו ביתי, גבינות, טונה וחציל קלוי

מחפשים מנת אירוח חלבית מיוחדת? השף משה שגב מלמד כיצד מכינים מנת אירוח מנצחת - פרוסות חלה עם פסטו ביתי, גבינות, טונה וחציל קלוי
מחפשים מנת אירוח חלבית מיוחדת? השף משה שגב מלמד כיצד מכינים מנת אירוח מנצחת - פרוסות חלה עם פסטו ביתי, גבינות, טונה וחציל קלוי
  • משה שגב
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    689
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 689.2 קק״ל 2756.8 קק״ל
    פחמימות 55.5 גרם 221.8 גרם
    שומן 43.5 גרם 174.1 גרם
    נתרן 1624.3 מ״ג 6497.4 מ״ג
    חלבון 21.0 גרם 84.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 34.3 גרם
    כולסטרול 16.5 מ״ג 66.0 מ״ג
    סידן 155.0 מ״ג 619.9 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 486.4 מ״ג 1945.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    689
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 689.2 קק״ל 2756.8 קק״ל
    פחמימות 55.5 גרם 221.8 גרם
    שומן 43.5 גרם 174.1 גרם
    נתרן 1624.3 מ״ג 6497.4 מ״ג
    חלבון 21.0 גרם 84.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 34.3 גרם
    כולסטרול 16.5 מ״ג 66.0 מ״ג
    סידן 155.0 מ״ג 619.9 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 486.4 מ״ג 1945.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
משה שגב
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטו

הגשה


אופן הכנה

  1. בוצעים את החלה ל-8 חתיכות. סוחטים את הלימון. חותכים את עגבניות השרי לחצאים. שורפים את החציל על אש גלויה, קולפים ומרסקים. חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות.
  2. מכינים את הפסטו: שמים במעבד המזון את כל הרכיבים וטוחנים עד לקבלת משחה חלקה.
  3. שמים בצלחת הגשה גדולה את חתיכות החלה. מעל כל חתיכה שמים כף פסטו, גבינה לבנה ובולגרית וחציל קלוי. בין החלה מפזרים את העגבניות והטונה, מוסיפים שמן זית ומלח ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרוסות חלה עם פסטו ביתי, גבינות, טונה וחציל קלוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות