בליסימה! קציצות בשר איטלקיות ברוטב עגבניות ובזיליקום

קציצות בשר איטלקיות וחצילים עם רוטב עגבניות בניחוח בזיליקום טרי, שאפשר להגיש מעל פסטה או אורז, או פשוט לטרוף ישר מהסיר עם חלה טרייה!
קציצות בשר איטלקיות וחצילים עם רוטב עגבניות בניחוח בזיליקום טרי, שאפשר להגיש מעל פסטה או אורז, או פשוט לטרוף ישר מהסיר עם חלה טרייה!
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    380
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 380.4 קק״ל 2282.7 קק״ל
    פחמימות 24.3 גרם 145.8 גרם
    סוכר 9.5 גרם 56.8 גרם
    שומן 18.8 גרם 112.5 גרם
    נתרן 622.2 מ״ג 3733.3 מ״ג
    חלבון 26.5 גרם 159.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.3 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 33.9 גרם
    כולסטרול 125.1 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 39.4 מ״ג 236.6 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 450.6 מ״ג 2703.8 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 34.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    380
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 380.4 קק״ל 2282.7 קק״ל
    פחמימות 24.3 גרם 145.8 גרם
    סוכר 9.5 גרם 56.8 גרם
    שומן 18.8 גרם 112.5 גרם
    נתרן 622.2 מ״ג 3733.3 מ״ג
    חלבון 26.5 גרם 159.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.3 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 33.9 גרם
    כולסטרול 125.1 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 39.4 מ״ג 236.6 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 450.6 מ״ג 2703.8 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 34.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות לתערובת אחידה.
  2. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בגודל של פינג פונג.
  3. במחבת קטנה עם מעט שמן זית מטגנים את קוביות החציל עד שהן מזהיבות מכל הכיוונים.
  4. בסיר רחב שמים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים עוד כוס מים רותחים ומכניסים גם את החצילים המטוגנים.
  6. מכניסים פנימה לתוך הרוטב את כל הקציצות בעדינות.
  7. מבשלים עם מכסה חצי סגור במשך כ-20 דקות.
  8. מקשטים בבזיליקום טרי ומגישים מעל פסטה.

    קציצות איטלקיות2
    קציצות בשר איטלקיות ברוטב עגבניות ובזיליקום. צילום: רותם ליברזון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בליסימה! קציצות בשר איטלקיות ברוטב עגבניות ובזיליקום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות