פשטידות פסטה אישיות עם גבינות וזיתים

פשטידות פסטה אישיות קטנות ומקסימום שמכינים בקערה אחת עם כל שאריות הגבינות מהמקרר. מתכון מהיר ופשוט שיוצא טעים ומתאים לכולם.
פשטידות פסטה אישיות קטנות ומקסימום שמכינים בקערה אחת עם כל שאריות הגבינות מהמקרר. מתכון מהיר ופשוט שיוצא טעים ומתאים לכולם.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    162
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 162.2 קק״ל 1946.1 קק״ל
    פחמימות 77.0 גרם 923.9 גרם
    שומן 7.2 גרם 86.1 גרם
    נתרן 335.0 מ״ג 4020.5 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 100.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 27.9 גרם
    כולסטרול 50.2 מ״ג 602.9 מ״ג
    סידן 76.7 מ״ג 920.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 49.0 מ״ג 588.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    162
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 162.2 קק״ל 1946.1 קק״ל
    פחמימות 77.0 גרם 923.9 גרם
    שומן 7.2 גרם 86.1 גרם
    נתרן 335.0 מ״ג 4020.5 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 100.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 27.9 גרם
    כולסטרול 50.2 מ״ג 602.9 מ״ג
    סידן 76.7 מ״ג 920.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 49.0 מ״ג 588.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משמנים תבנית שקעים למאפינס.
  2. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן.
  3. פורסים בצל ירוק לעיגולים דקים.
  4. מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. יוצקים לתבנית.
  5. אופים בתנור ב-180 מעלות 40-35 דקות, עד הזהבה והתייצבות. ממתינים כ-10 דקות ורק אז מחלצים.
  6. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידות פסטה אישיות עם גבינות וזיתים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות