פשטידת גבינה וברוקולי – שילוב של חלבון, פחמימה ושומן

פשטידה שהיא ארוחה בפני עצמה, מכילה חלבון, פחמימה ושומן, ואפילו עשירה בסידן. פשטידת גבינה וברוקולי טעימה להפליא, רק להוסיף ירקות חתוכים ולהגיש
פשטידה שהיא ארוחה בפני עצמה, מכילה חלבון, פחמימה ושומן, ואפילו עשירה בסידן. פשטידת גבינה וברוקולי טעימה להפליא, רק להוסיף ירקות חתוכים ולהגיש
  • יעל רחמנוב
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1615
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1615.2 קק״ל 1615.2 קק״ל
    פחמימות 114.2 גרם 114.2 גרם
    שומן 87.1 גרם 87.1 גרם
    נתרן 4144.6 מ״ג 4144.6 מ״ג
    חלבון 126.6 גרם 126.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 39.9 גרם 39.9 גרם
    כולסטרול 1027.4 מ״ג 1027.4 מ״ג
    סידן 1305.7 מ״ג 1305.7 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 879.7 מ״ג 879.7 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1615
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1615.2 קק״ל 1615.2 קק״ל
    פחמימות 114.2 גרם 114.2 גרם
    שומן 87.1 גרם 87.1 גרם
    נתרן 4144.6 מ״ג 4144.6 מ״ג
    חלבון 126.6 גרם 126.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 39.9 גרם 39.9 גרם
    כולסטרול 1027.4 מ״ג 1027.4 מ״ג
    סידן 1305.7 מ״ג 1305.7 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 879.7 מ״ג 879.7 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



  אופן הכנה

  1. מבשלים את הברוקולי בסיר עם מים רותחים במשך כ-10 דקות לריכוך חלקי.
  2. מוציאים מהמים, מסננים את הברוקולי וחותכים אותו לפרחים קטנים.
  3. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  4. מכניסים את כל הרכיבים לקערה ומערבבים יחד.
  5. משמנים את התבנית ושופכים לתוכה את התערובת.
  6. אופים בתנור במשך כ-30 דקות, עד להשחמה.
  7. מגישים לצד מגוון ירקות חתוכים.

הערות

  • ניתן לשלב בפשטידה מגוון ירקות ובמרקמים שונים: טחונים או חתוכים ובכך ניתן לחשוף את הקטנטנים להתנסויות שונות עם טעמים, צבעים ומרקמים. 
  • הפשטידה מהווה בסיס למגוון פשטידות וניתן להוסיף במקום כרישה, פטריות, קישואים וכו'. 
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת גבינה וברוקולי – שילוב של חלבון, פחמימה ושומן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

    דורית

    יצא קצת תפל. צריך להוסיף מלח ואולי תבלינים נוספים

      מערכת Foody

      היי דורית, עדכנו את תבליני המתכון, ובכל אופן יש המון טעם מהגבינות השונות, אך ניתן להוסיף תיבול כפי שרוצים.

    יעל

    היי המתכון מעולהההה וקל כולם אהבו אותו! הולכת להכין פעם שניה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות