צ’ורוס חמאת בוטנים שאי אפשר להפסיק לזלול

שי-לי ליפא מכינה צ'ורוס - בצק מטוגן עם תוספת חמאת בוטנים וציפוי סוכר וקינמון. קינוח נפלא שמתאים לאירוח בחנוכה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

בלילה

טיגון

ציפוי

אופן הכנה

  1. יוצקים לסיר את השמן ומחממים על להבה בינונית.
  2. מחממים את המים, החמאה והסוכר בסיר על להבה בינונית עד שהם נמסים. מוסיפים את חמאת הבוטנים, מערבבים היטב ומביאים לסף רתיחה.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ לתערובת חלקה.
  4. מסירים מהלהבה, מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לשקית זילוף עם פיה משוננת בצורת כוכב.
  5. מזלפים את הבצק לתוך השמן הרותח ברצועות באורך 10 ס”מ (חותכים את הרצועות בסכין תוך כדי זילוף), ומטגנים את הצ’ורוס 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים ומוכנים. 8-6 צ’ורוס בכל סיבוב. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  6. מערבבים בקערה את הסוכר והקינמון ומגלגלים את הצ’ורוס בתערובת.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 80.1 קק״ל 2403.9 קק״ל
פחמימות 8.3 גרם 248.4 גרם
שומן 4.5 גרם 134.9 גרם
נתרן 19.5 מ״ג 583.9 מ״ג
חלבון 1.8 גרם 54.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.5 גרם
שומן רווי 2.1 גרם 63.6 גרם
כולסטרול 32.5 מ״ג 976.4 מ״ג
סידן 5.8 מ״ג 174.1 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 6.2 מ״ג
אשלגן 28.3 מ״ג 849.6 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 4.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody