< רקע נינג'ה

צלי בקר ברוטב יין אדום עם ירקות שורש בנינג’ה פודי

כשבחוץ קר והגשם דופק על החלון כל מה שאנחנו רוצים זה תבשיל מנחם שאפשר לאכול עם פסטה או אורז. איילת הירשמן מכינה צלי בקר ברוטב יין אדום שיחמם לכם את הבטן והלב
כשבחוץ קר והגשם דופק על החלון כל מה שאנחנו רוצים זה תבשיל מנחם שאפשר לאכול עם פסטה או אורז. איילת הירשמן מכינה צלי בקר ברוטב יין אדום שיחמם לכם את הבטן והלב
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    179
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 179.2 קק״ל 1075.1 קק״ל
    פחמימות 12.2 גרם 73.1 גרם
    שומן 8.3 גרם 50.1 גרם
    נתרן 310.4 מ״ג 1862.2 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 7.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.0 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 39.3 מ״ג 236.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 385.6 מ״ג 2313.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    179
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 179.2 קק״ל 1075.1 קק״ל
    פחמימות 12.2 גרם 73.1 גרם
    שומן 8.3 גרם 50.1 גרם
    נתרן 310.4 מ״ג 1862.2 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 7.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.0 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 39.3 מ״ג 236.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 385.6 מ״ג 2313.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את הבשר לקוביות (אפשר לבקש מהקצב) ומתבלים במלח ובפלפל. מניחים בצד.
  2. מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ובוחרים במצב בישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם (הסיר ריק).
  3. קולפים וחותכים את הירקות. מפעילים שוב את הסיר על מצב “בישול/צריבה” ומוסיפים טמפרטורה ל-5 דקות. מכניסים את השמן לסיר החם ומוסיפים את הירקות. מבשלים את הירקות תוך כדי ערבוב כ-5 דקות. מוציאים בזהירות את הירקות מהסיר ומניחים בצד.
  4. מפעילים שוב את סיר הנינג’ה בכפתור ה”בישול/צריבה” במצב HIGH לעוד 10 דקות. מוסיפים עוד קצת שמן לסיר, מכניסים את קוביות הבשר וצורבים אותן תוך כדי ערבוב עד שהן משחימות מכל הצדדים.
  5. מוסיפים לסיר עם הבשר את עשבי התיבול, התבלינים, גרידת התפוז, הסוכר, והיין (אם הנוזלים אינם מכסים את תכולת הסיר אפשר להוסיף עוד קצת מים) ומערבבים.
  6. מרכיבים את מכסה סיר הלחץ. מוודאים שהשסתום על מצב Seal. מכוונים למצב HIGH למשך 35 דקות ומפעילים.
  7. בסיום הבישול משחררים את השסתום למצב Vent (עד שכל האדים מתאדים מהסיר) ומסירים בזהירות את מכסה הסיר.
  8. מגישים עם פסטה שאוהבים או עם אורז.

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צלי בקר ברוטב יין אדום עם ירקות שורש בנינג’ה פודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אצילה בנטון

    איך עושים את המכון בנינג’ה רגל לא סיר לחץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      המתכון מותאם לסיר לחץ מכיוון שהבשר דורש בישול ארוך והנינג’ה מקצר אותו. תכנסי ללינק הזה ובצד ימין תסמני את סוג מכשיר הנינג’ה שיש ברשותך ויופיעו לך כל המתכונים הרלוונטיים למכשיר שלך:
      https://foody.co.il/areas/ninja-foodi/

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות