צלי בקר נימוח עם תפוחי אדמה ברוטב של יין אדום וג’ינג’ר

מתכון מחמם ומנחם של צלי בקר נימוח ונמס בפה. סיר עשיר בטעמים עמוקים של יין אדום וג'ינג'ר שלגמרי הולך לגנוב את ההצגה בארוחת השישי הבאה
מתכון מחמם ומנחם של צלי בקר נימוח ונמס בפה. סיר עשיר בטעמים עמוקים של יין אדום וג'ינג'ר שלגמרי הולך לגנוב את ההצגה בארוחת השישי הבאה
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    750
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 749.6 קק״ל 3748.1 קק״ל
    פחמימות 47.8 גרם 239.1 גרם
    שומן 26.4 גרם 131.8 גרם
    נתרן 461.1 מ״ג 2305.4 מ״ג
    חלבון 70.9 גרם 354.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 33.7 גרם
    כולסטרול 468.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
    סידן 50.0 מ״ג 250.1 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 25.2 מ״ג
    אשלגן 476.6 מ״ג 2382.9 מ״ג
    אבץ 12.7 מ״ג 63.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    750
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 749.6 קק״ל 3748.1 קק״ל
    פחמימות 47.8 גרם 239.1 גרם
    שומן 26.4 גרם 131.8 גרם
    נתרן 461.1 מ״ג 2305.4 מ״ג
    חלבון 70.9 גרם 354.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 33.7 גרם
    כולסטרול 468.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
    סידן 50.0 מ״ג 250.1 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 25.2 מ״ג
    אשלגן 476.6 מ״ג 2382.9 מ״ג
    אבץ 12.7 מ״ג 63.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
ניצן סוסיד
X

9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צלי בקר עם תפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. בסיר עמוק יחסית שמים שמן ומטגנים בצל עד להזהבה.
  2. כשהבצל הזהיב מוסיפים את השום והגזר ומטגנים ל-2 דקות נוספות. לאחר מכן מצרפים לתבשיל מחצית מהפלפלים למשך 5 דקות של טיגון.
  3. מוסיפים לסיר את נתחי הבשר וצורבים אותם בעדינות.
  4. מתבלים בעלי דפנה, פלפל אנגלי, יין אדום וסויה.
  5. כשהתבשיל מבעבע מוסיפים סוכר חום, רכז רימונים, ג’ינג’ר, מלח (לא צריך הרבה כי רוטב הסויה ממליח את התבשיל) ופלפל שחור.
  6. מכסים את הסיר, מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים למשך שעתיים עד שעתיים וחצי עד שהבשר מתרכך ונימוח.
  7. בשלב האחרון מוסיפים לצלי הבקר מים, תפוחי אדמה ואת הפלפלים הנותרים. מבשלים עוד חצי שעה נוספת עד שתפוחי האדמה רכים.
צלי בקר
צלי בקר עם תפוחי אדמה ברוטב יין אדום וג’ינג’ר. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    רוני  

    דליקטס

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    רחל טובול

    טעים. טעים.. עפו על המנה

    Avatar
    רוני

    מה הכוונה בסעיף 3? איך אפשר לצרוב את הבשר בסיר כשבר יש בו כל כך הרבה מרכיבים?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להזיז את המרכיבים לדפנות הסיר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות