צלי בקר רך בפחות משעה

רך רך, מלא בטעמים מופלאים של בצל ותבלינים, ונהדר כבסיס לגולאש, בשר מפורק או מרק – כך תכינו צלי בקר רך, חגיגי וטעים בקלות ובפחות משעה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לרצועות או קוביות.
  2. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
  3. מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ובוחרים במצב בישול/צריבה למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם.
  4. מכוונים לעוד 10 דקות ומוסיפים את הבצל והבשר. מטגנים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד להשחמה של הבשר.
  5. מוסיפים ציר עוף/בקר ומרכיבים את מכסה סיר הלחץ. מוודאים שהשסתום על מצב Seal.
  6. מכוונים למצב סיר לחץ, לעוצמה גבוהה ל-35 דקות ולוחצים על התחל, לחילופין גם אפשר למצב בישול איטי למשך 5 שעות ולוחצים על התחל.
  7. בסיום הבישול משחררים את השסתום למצב vent.

הערות

  • אחרי הבישול ניתן לחתוך את הבשר לרצועות ולערבב עם רוטב ברביקיו לקבלת בשר מפורק ברוטב
  • ניתן להכין באותה צורה גם גולאש בתוספת ירקות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 662.4 קק״ל 2649.5 קק״ל
פחמימות 14.2 גרם 56.9 גרם
שומן 29.0 גרם 115.9 גרם
נתרן 855.8 מ״ג 3423.0 מ״ג
חלבון 86.1 גרם 344.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.8 גרם
שומן רווי 8.7 גרם 34.6 גרם
כולסטרול 588.6 מ״ג 2354.4 מ״ג
סידן 14.6 מ״ג 58.4 מ״ג
ברזל 5.4 מ״ג 21.4 מ״ג
אשלגן 198.0 מ״ג 792.0 מ״ג
אבץ 15.2 מ״ג 60.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody