צלעות טלה עם קוסקוס וירקות של מאיר אדוני

מאיר אדוני מכין מנה חגיגית לחג: צלעות טלה עם קוסקוס וירקות. מגישים בצלחת גדולה עם גרגירי חומוס מבושלים, רימון ותפוחי עץ מוקפצים
מאיר אדוני מכין מנה חגיגית לחג: צלעות טלה עם קוסקוס וירקות. מגישים בצלחת גדולה עם גרגירי חומוס מבושלים, רימון ותפוחי עץ מוקפצים
  • מאיר אדוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1019
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1018.8 קק״ל 6112.5 קק״ל
    פחמימות 149.9 גרם 899.3 גרם
    שומן 30.2 גרם 180.9 גרם
    נתרן 1301.4 מ״ג 7808.2 מ״ג
    חלבון 31.7 גרם 189.9 גרם
    סיבים תזונתיים 21.1 גרם 126.3 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 19.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 309.1 מ״ג 1854.7 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 31.4 מ״ג
    אשלגן 2182.2 מ״ג 13093.2 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 23.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1019
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1018.8 קק״ל 6112.5 קק״ל
    פחמימות 149.9 גרם 899.3 גרם
    שומן 30.2 גרם 180.9 גרם
    נתרן 1301.4 מ״ג 7808.2 מ״ג
    חלבון 31.7 גרם 189.9 גרם
    סיבים תזונתיים 21.1 גרם 126.3 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 19.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 309.1 מ״ג 1854.7 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 31.4 מ״ג
    אשלגן 2182.2 מ״ג 13093.2 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 23.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צלעות

קוסקוס

ירקות צלויים

תפוחים מקורמלים

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בתבנית מרופדת בנייר אפייה אופים קוביות דלעת וגזרים מתובלים במרווה שום, שמן זית ומלח למשך 40 דקות. 
  3. מערבבים את הקוסקוס, מחממים סיר על הכיריים ומאדים ופותחים פעמיים עד שהקוסקוס מוכן. מצננים. 
  4. מקפיצים במחבת את תפוחי העץ הירוקים עם סוכר מלח ופלפל.
  5. צורבים את הצלעות על המחבת לוהטת ומעבירים לתנור לחום גבוה של 220 מעלות.
  6. מערבבים את הקוסקוס המוכן עם גרגרי חומוס מבושלים, גרגרי רימון, סלרי קצוץ, בצל קצוץ, צנוברים קלויים. מתבלים במלח פלפל שמן זית ומעט כמון.
  7. מרכיבים את המנה: על מגש גדול מסדרים את הקוסקוס, ירקות צלויים, סלט, וצלעות. 
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צלעות טלה עם קוסקוס וירקות של מאיר אדוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    תמר

    כמה זמן להשאיר את הצלעות בתנור? במיוחד אם רוצים אותם מידיום

      Avatar
      Rivi

      מצטרפת לשאלה כמה זמן לשים הצלעות בתנור? האם להוסיף מעל הירקות או בתבנית נפרדת?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אופים את הצלעות בתבנית נפרדת (לא מעל הירקות) בתנור בחום של 220 מעלות, במשך 10 דקות בערך או יותר, עד שהצלעות מוכנות מבפנים, לפי מידת העשייה הרצויה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות