צנצנת על השיש: מתכון לעוגיות סבלה שקדים ופיסטוקים

מושלמות בכל מצב! מתכון לעוגיות סבלה עם פיסטוקים, טעימות ומוצלחות כל כך שככל הנראה תכינו כמות כפולה שלהן בפעם הבאה!
מושלמות בכל מצב! מתכון לעוגיות סבלה עם פיסטוקים, טעימות ומוצלחות כל כך שככל הנראה תכינו כמות כפולה שלהן בפעם הבאה!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    151
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.3 קק״ל 3630.1 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 282.8 גרם
    שומן 7.8 גרם 186.4 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 12.2 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 51.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 22.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.3 מ״ג 126.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 43.2 מ״ג 1036.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    151
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.3 קק״ל 3630.1 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 282.8 גרם
    שומן 7.8 גרם 186.4 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 12.2 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 51.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 22.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.3 מ״ג 126.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 43.2 מ״ג 1036.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור

כל בית חייב צנצנת עוגיות כזאת על השיש, לכל צרה שלא תבוא! קבלו באהבה מתכון לעוגיות סבלה נהדרות בטעמים מצוינים של חמאה, שקדים ופיסטוקים קלויים. כשהאורחים באים או כשהתיישבתם עם כוס קפה או תה, העוגיות האלו תמיד סוגרות את פינת המתוק!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
ניצן סוסיד
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, אבקת הסוכר, אבקת השקדים, המלח והחמאה לתערובת אחידה במרקם פירורי.
  2. מוסיפים את שמן הזית, המים ותמצית הווניל ומעבדים לבצק אחיד.
  3. מוסיפים את הפיסטוקים הקצוצים ומאחדים הכל יחד.
  4. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומייצרים גליל. עוטפים אותו בניילון נצמד ומקפיאים במשך שעה.
  5. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  6. פורסים את גליל הבצק לפרוסות, מסדרים בתבנית ואופים 15 דקות להזהבה.
עוגיות סבלה יד מרדכי1
עוגיות סבלה. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      קמח רגיל (קמח לבן הוא קמח רגיל)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות