קאפקייקס עם קצפת מילקי אוורירית כמו עננים

שרית נובק הכי אוהבת את הקצפת של המילקי ואנחנו ממש מבינים אותה! קבלו ממנה מתכון מושלם של קאפקייקס עם קצפת מילקי אוורירית וקטיפתית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

האם אתם הטיפוס של השוקולד, או כמוני - של הקצפת? בשבילי מילקי - זה הקצפת. כשהייתי קטנה הייתי איכשהו עושה חור קטן עם הכפית בצד הקצפת, אוכלת את כל השוקולד מלמטה ואת הקצפת משאירה לסוף.
עכשיו - אני פשוט אוכלת את הקצפת ואת השוקולד נותנת לבעלי. אין סידור טוב מזה.

או שיש.
הקצפת של מילקי. רק הקצפת. נטו.

ביי, הלכתי להתעלף.

אבל לא לפני שהוספתי אותה לקאפקייקס הורסים במיוחד. ואת מה שנשאר בקערה - הפעם לא נתתי לילדים ללקק 😉

מצרכים

תערובת יבשים

תערובת רטובים

קצפת

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים - סוכר, קמח, קקאו, אבקת סודה, אבקת אפייה ומלח.
  3. מערבבים בנפרד את כל שאר החומרים - ביצים, ריוויון, שמן, תמצית וניל וברנדי.
  4. מערבבים קלות את שתי התערובות, מוסיפים את המים ומערבבים את הכול היטב עם מטרפה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. משמנים תבניות מאפינס או מרפדים במנג’טים. שופכים את הבלילה עד 3/4 מגובה השקעים.
  6. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות.
  7. מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו מטרפה מקציפים את הקצפת של מילקי. מעבירים לשקית זילוף, מזלפים מעל הקאפקייקס ומקשטים בפניני שוקולד.

 

המתכון בשיתוף עם שטראוס
מתכון וצילום: שרית נובק

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 341.6 קק״ל 4099.4 קק״ל
פחמימות 45.5 גרם 546.5 גרם
שומן 15.8 גרם 189.5 גרם
נתרן 257.8 מ״ג 3093.0 מ״ג
חלבון 4.8 גרם 57.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 25.8 גרם
שומן רווי 2.3 גרם 27.9 גרם
כולסטרול 43.5 מ״ג 522.0 מ״ג
סידן 47.8 מ״ג 573.9 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 13.9 מ״ג
אשלגן 143.3 מ״ג 1720.1 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 7.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody