
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כוללשעתיים
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
קאפקייקס כולנו מכירים - עוגות אישיות עם קרם וקישוטים, שאוכלים בידיים. כיף גדול. פבלובה - כולנו מכירים ואוהבים גם כן - מרנג קצפיות מתוק ושביר, עם קצפת ותותים. כיף וטעים. החלטתי לשלב את שני המתוקים שאני כל כך אוהבת לקינוח אחד: “קאפקייקס” מפבלובה עם קצפת ותותים. תוספת החומץ והקורנפלור הופכת את המרנג לרך במיוחד במרכז, במרקם שמזכיר מרשמלו (מי שמעדיף את המרנג פריך גם מבפנים, יכול לוותר על שניהם).
מצרכים
קצפת
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-120 מעלות.
- מקציפים במיקסר חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף לקצף יציב ומבריק. מוסיפים חומץ (או מיץ לימון) וקורנפלור ומקפלים לאיחוד.
- ממלאים מנז’טים בתבנית מאפינס עד חצי הגובה (הכי נוח בעזרת שקית זילוף).
- אופים כשעה עד שלוש שעות (תלוי במידת הפריכות המועדפת) עד שכל מאפה תפוח, סדוק ומתחיל להזהיב. מצננים לחלוטין.
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים קצפת מעל כל פבלובה.
- מקשטים בתות ושומרים במקרר עד ההגשה.
הערות
- הביצים אמורות להיות בטמפרטורת החדר.
- אפשר להחליף את החומץ במיץ לימון.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
24
מנות
קלוריות
47.4
קק״ל
1137.2
קק״ל
פחמימות
10.8
גרם
259.2
גרם
שומן
0.0
גרם
0.5
גרם
נתרן
36.1
מ״ג
866.6
מ״ג
חלבון
1.2
גרם
29.2
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
0.0
גרם
0.3
גרם
כולסטרול
0.1
מ״ג
1.5
מ״ג
סידן
1.6
מ״ג
37.8
מ״ג
ברזל
0.0
מ״ג
0.5
מ״ג
אשלגן
18.9
מ״ג
453.5
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.1
מ״ג
תגובות (7)
😋😋😋😋 אין מילים מרוב שזה מגרה
מתכון פצצה וקל
איזה כיף! כל הכבוד!