קאפקייקס פבלובה עם קצפת ותותים ופטנט למרנג חלומי

קאפקייקס פבלובה עם קצפת ותותים זה עוגות אישיות יפהפיות שמשלבות בסיס מרנג אוורירי ופריך, קרם קצפת צחור וקישוט תותים טריים מהמם
קאפקייקס פבלובה עם קצפת ותותים זה עוגות אישיות יפהפיות שמשלבות בסיס מרנג אוורירי ופריך, קרם קצפת צחור וקישוט תותים טריים מהמם
  • קרין גורן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    47
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 47.4 קק״ל 1137.2 קק״ל
    פחמימות 10.8 גרם 259.2 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.5 גרם
    נתרן 36.1 מ״ג 866.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 29.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
    סידן 1.6 מ״ג 37.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 18.9 מ״ג 453.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    47
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 47.4 קק״ל 1137.2 קק״ל
    פחמימות 10.8 גרם 259.2 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.5 גרם
    נתרן 36.1 מ״ג 866.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 29.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
    סידן 1.6 מ״ג 37.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 18.9 מ״ג 453.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

לראשונה בישראל – בואו ללמוד לאפות עם קרין גורן! קורס מקיף וגם ערכת אביזרי אפייה מושלמת! קורס של 45 שיעורים של קרין גורן הכולל את כל יסודות האפייה וטיפים סודיים וגם ערכה מפוארת שמגיעה אליכם עד הבית עם מעל ארבעים אביזרי אפייה שמלווה כל שיעור בקורס. לרכישת הקורס והערכה של קרין

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פבלובה

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-120 מעלות.
  2. מקציפים במיקסר חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף לקצף יציב ומבריק. מוסיפים חומץ (או מיץ לימון) וקורנפלור ומקפלים לאיחוד.
  3. ממלאים מנז’טים בתבנית מאפינס עד חצי הגובה (הכי נוח בעזרת שקית זילוף).
  4. אופים כשעה עד שלוש שעות (תלוי במידת הפריכות המועדפת) עד שכל מאפה תפוח, סדוק ומתחיל להזהיב. מצננים לחלוטין.
  5. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים קצפת מעל כל פבלובה.
  6. מקשטים בתות ושומרים במקרר עד ההגשה.

הערות

  • הביצים אמורות להיות בטמפרטורת החדר.
  • אפשר להחליף את החומץ במיץ לימון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קאפקייקס פבלובה עם קצפת ותותים ופטנט למרנג חלומי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    אתי ארזואן

    הולכת להכין..תודה..את נהדרת

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות