
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים23
מצרכים
בלילה
טופינג קצפת ודובדבן
-
500מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
3 כפות אבקת סוכר
-
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1/2 כוס דובדבנים מסוכרים
טופינג קרם אוראו ועוגיות
-
500מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
3 כפות אבקת סוכר
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
קצוצות
-
שלמות
טופינג קרם שוקולד וסוכריות צבעוניות
-
500מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
3 כפות אבקת קקאו
-
4 כפות אבקת סוכר
-
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 חופן סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מסדרים בסנו סושי - תבניות קאפקייקים מנייר על גבי תבנית אפייה.
- מכינים את הבלילה: שמים בקערת ערבוב גדולה את השמן, הביצים, החלב, הסוכר והמלח וטורפים היטב לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
- ממלאים את התבניות לגובה ¾ ואופים את הקאפקייקים כ-15-20 דקות, או עד שהם תופחים, מתייצבים, וקיסם שננעץ במרכז קאפקייק יוצא יבש בלי פירורים. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
- מכינים את הטופינג לפי הטעם: שמים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ואינסטנט פודינג לקערת מיקסר ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה. לטופינג אוראו מוסיפים את שברי העוגיות. לטופינג שוקולד מוסיפים את הקקאו. מעבירים את הקרם לשקית זילוף.
- מזלפים מעל הקאפקייקים תלוליות גבוהות של הקרם, ומקשטים לפי הבחירה בדובדבנים מסוכרים, עוגיות אוראו או סוכריות צבעוניות.
מזלפים מעל הקאפקייקים תלוליות גבוהות של הקרם. צילום: אפיק גבאי מקשטים לפי הטעם. צילום: אפיק גבאי קאפקייק שוקולד עם 3 טופינגים. צילום: אפיק גבאי
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
8
מנות
קלוריות
1385.1
קק״ל
11080.6
קק״ל
פחמימות
78.2
גרם
625.7
גרם
שומן
108.7
גרם
869.6
גרם
נתרן
272.6
מ״ג
2180.8
מ״ג
חלבון
15.8
גרם
126.1
גרם
סיבים תזונתיים
6.1
גרם
48.5
גרם
שומן רווי
48.3
גרם
386.4
גרם
כולסטרול
344.7
מ״ג
2757.5
מ״ג
סידן
226.8
מ״ג
1814.5
מ״ג
ברזל
3.0
מ״ג
23.9
מ״ג
אשלגן
518.8
מ״ג
4150.5
מ״ג
אבץ
2.3
מ״ג
18.2
מ״ג
תגובה אחת
נתתם לי רעיון להפתעה לבעלי