
-
זמן הכנה7 דקות
-
זמן כולל15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
-
400 גרם בשר בקר טחון(או חצי חצי)
-
1 בצל בינוניקצוץ דק
-
1 שן שוםקצוצה דק
-
1/2 צרור כוסברהקצוצה
-
3 גבעולי נענעמופרדים קצוצים
-
1 כפית שטוחה כמון טחון
-
1/2 כפית בהרט
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות שמן זית
להגשה
אופן הכנה
- טוחנים את כל מרכיבי הקבב במיכל מעבד המזון עם להב הקיצוץ עד שהבשר הטחון נדבק כמו בצק.
- יוצרים קבבים במשקל של 50 גרם לקציצה. מעלים על הגריל וצולים כ7 דקות.
- מגישים עם טחינה.
מגישים עם טחינה
בשיתוף עם ברימאג
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
1306.3
קק״ל
1306.3
קק״ל
פחמימות
16.7
גרם
16.7
גרם
שומן
87.6
גרם
87.6
גרם
נתרן
2205.6
מ״ג
2205.6
מ״ג
חלבון
102.5
גרם
102.5
גרם
סיבים תזונתיים
2.8
גרם
2.8
גרם
שומן רווי
25.9
גרם
25.9
גרם
כולסטרול
364.0
מ״ג
364.0
מ״ג
סידן
149.4
מ״ג
149.4
מ״ג
ברזל
12.5
מ״ג
12.5
מ״ג
אשלגן
1414.1
מ״ג
1414.1
מ״ג
אבץ
26.0
מ״ג
26.0
מ״ג
תגובות (2)
ממתי קבבים בלי ביצים???
קבב מכינים ללא ביצים, לישה ממושכת של הבשר מפתחת את רשת החלבונים שגורמת לקציצה לא להתפרק. בהצלחה!